27 Nisan 2024 Cumartesi

Kaza mı ? İntihar mı ?

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Sümeyra Çiçek, kaldığı yurdun 3. katından merdiven boşluğuna düşerek ağır yaralandı.

kaza-mi--intihar-mi-
Edinilen bilgilere göre; 100'üncü Yıl Mahallesi'ndeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait Kütahya Kız Öğrenci Yurdu'nda misafir öğrenci olarak kalan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü 2. sınıf öğrencisi Sümeyra Çiçek (19) cep telefonuyla konuşurken aşağıya düştü.
Havalandırma boşluğuna düşmesi sonucunda ağır yaralanan Sümeyra Çiçek, yurt görevlileri tarafından çağarılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yurtta kalan bazı öğrenciler Çiçek'in cep telefonuyla konuşurken biriyle tartıştığını, daha sonra önce telefonunu ardından da kendini aşağıya attığı iddiasında bulunurken, bazı yakın arkadaşları ise Çiçek'in kalp hastası olduğunu, üzüldüğü ya da heyecanlandığı zamanlarda sık sık baygınlık geçirdiğini belirterek rahatsızlığı nedeniyle 3'üncü kattan aşağıya düşmüş olabileceğini söyledi.
Kaldırıldığı hastahanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan ve durumunun ağır olduğu bildirilen Çiçek'in dengesini kaybetmesi sonucunda mı düştüğü, yoksa intihar amacıyla pencereden mi atladığı araştırılıyor.
Öte yandan Çiçek'in arkadaşları ameliyat ve sonrasında gerekli kanı tedarik etmek için hastahaneye akın etti.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mesut Ekici

Haber okunma sayısı: 5601
Haber eklenme tarihi : 27.12.2012 03:18



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı