29 Mart 2024 Cuma

DPÜ HABERLERİ

ÖĞRENCİLERDEN AİZANOİ’YE GEZİ

ogrencilerden-aizanoiye-gezi Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Çavdarhisar Aizanoi Antik Kenti'ne gezi düzenlendi.

DPÜ’lü öğrenciler söz sahibi olmak istiyor

dpulu-ogrenciler-soz-sahibi-olmak-istiyor Dumlupınar Öğrenci Konseyi sosyal medyada yayımladığı bir mesajla 2014 yerel seçimlerinde söz sahibi olmak istediklerini bildirdi.

DPÜ'de kayıt heyecanı

dpude-kayit-heyecani Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde (DPÜ) 2013-2014 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı.

Dpü'de Öğrenci Sayısı 45 Bine Yaklaştı

dpude-ogrenci-sayisi-45-bine-yaklasti Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof.Dr.Ahmet Karaaslan, 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrenci sayısının, yeni öğrenci kontenjanları ve lisansüstü programlarla birlikte 45 bine

Dpü Mezuniyet Töreni 12 Haziran'da

dpu-mezuniyet-toreni-12-haziranda Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) 2012 2013 akademik yılı mezuniyet töreni, 12 Haziran'da Dumlupınar Stadı'nda yapılacak.

DPÜ'de BESYO Özel Yetenek Sınavları Başlıyor

dpude-besyo-ozel-yetenek-sinavlari-basliyor Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna, 2013-2014 akademik yılı için özel yetenek sınavlarıyla 280 öğrenci alınacak.

İlk test Kütahya Belediyesine

ilk-test-kutahya-belediyesine Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde hizmet veren Yapı Deprem Araştırma Laboratuvarı ilk testini Kütahya Belediye hizmet binası ve Kültür sarayı ile yapacak.

Yılda 1 Milyon muayene

yilda-1-milyon-muayene Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Basri Amasyalı, 2012 yılında 948 bin 906 kişinin muayene edildiğini açıkladı.

DPÜ Personel alacak

dpu-personel-alacak Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere iki profesör, üç doçent ve 16 yardımcı doçent alacak.

Üniversite hayatı yaşadılar

universite-hayati-yasadilar Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi Dumlupınar Üniversitesi (DPÜSEM) Sürekli Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kurslara katılan öğrenciler, kurslardan memnuniyetlerini dile getirerek,

DPÜ Akademik personel alacak

dpu-akademik-personel-alacak Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere 3 öğretim görevlisi ve bir uzman alacak.

Kaza mı ? İntihar mı ?

kaza-mi--intihar-mi- Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Sümeyra Çiçek, kaldığı yurdun 3. katından merdiven boşluğuna düşerek ağır yaralandı.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı