27 Nisan 2024 Cumartesi

Çocuk kavgası 1 yaralı

Çocuğuna bağırdığını iddia ettiği bir kişiyi yaralayan şüpheli suç aleti ile birlikte evinde yakalandı

cocuk-kavgasi-1-yarali
Olay, Yeni Mahalle Ahi Evran Caddesi üzerinde meydana geldi. Yaşar Bakır'ın (35) oğlunu, sokakta oyun oynadığı sırada Şükrü Aslıhan (43) bilinmeyen bir nedenle azarlayarak ağlattı. Eve gelen çocuğunun ağladığını gören baba Bakır ne olduğunu sorduğunda Şükrü Aslıhan'ın azarladığını öğrenerek bir hışımla evden çıktı. Alışverişten dönen Şükrü Aslıhan'ı gören Bakır, yolunu keserek küfür ve hakaret etti. Aslıhan'ın da kendisine karşılık vermesi ile üzerinde çıkan tartışma kavgaya dönüştü.
Bakır evden çıkarken aldığı bıçak ile Aslıhan'ı yaralayarak olay yerinden uzaklaştı. Mahalle sakinleri tarafından sağlık ve polis ekiplerine bilgi verildi.
Aldığı bıçak darbesi ile yaralanan Aslıhan 112 Acil Servis Ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Ana Hizmet Binası Acil Servis Bölümüne götürüldü. Aslıhan'ı bıçakla yaraladıktan sonra kaçan Bakır'ı polis, suç aleti ile birlikte evinde yakaladı.
Bakır, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Ek Hizmet Binası Acl Servis Bölümünde alınan sağlık raporunun ardından İstiklal Polis Merkezi'ne götürüldü.



M.Ekici

Haber okunma sayısı: 1544
Haber eklenme tarihi : 28.01.2013 19:47



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı