20 Nisan 2024 Cumartesi

Bakan'dan 'kırmızı ruj' açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, THY hosteslerinin kırmızı ruj kullanmamasıyla ilgili tartışmalara ilişkin, "Kırmızı güzel bir renk. Ay yıldızlı bayrağımızın rengi" dedi.

bakandan-kirmizi-ruj-aciklamasi

Swiss Otel Grand Efes’te düzenlenen Türkiye-Amerika Sivil Havacılık Konferansına katılan Yıldırım’a gazeteciler, programın ardından çeşitli konularda sorular yöneltti. Bakan Yıldırım, THY hosteslerine yönelik kırmızı ruj yasağı bulunup bulunmadığı yönündeki soruya, "Kırmızı güzel bir renk. Ay yıldızlı bayrağımızın rengi" şeklinde cevap verdi.

Binali Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun gazetelerde yer alan "Hükümetle et ile tırnak gibiyiz" sözlerinin sorulması üzerine, "Gayet güzel söylemiş. Biz de baştan beri aynı şeyi söylüyoruz" dedi.

Hükümet olarak İzmir’e her zaman pozitif ayrımcılık yapmaya çalıştıklarını belirten Yıldırım, kentin sorunlarını çözmeye gayret ettiklerini söyledi.

Aziz Kocaoğlu’nun "Binali Yıldırım’la yerel seçimlerde yarışmaktan onur duyarım, çok zevkli ve centilmence bir yarış olur" şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Yıldırım, şunları kaydetti:

"Aziz Bey aday mı? Hayırlı olsun. Zamanı gelince AK Parti’de adayını belirleyecek. O zaman da İzmirli hemşehrilerimiz kimi seçeceğine karar verecek. Şu anda gündemimizde seçim yok. Bizim gündemimizde hizmet var. İzmir’in işlerini göreceğiz. Memleketimizin yollarını yapacağız. Havayolunu halkın yolu yapacağız. Günü geldiğinde seçimleri de en güzel şekilde yapacağız."



Kaynak: http://ekonomi.milliyet.com.tr/bakan-dan-kirmizi-ruj-aciklamasi/ekonomi/detay/1701818/default.htm



Etiketler: Türkiye , İzmir , Binali Yıldırım , Aziz Kocaoğlu , THY , Amerika , Efes , ayrımcılık , Ak Parti , Hayırlı , Parti , Tırnak , Ruj , Renk , Büyükşehir

Haber okunma sayısı: 2353
Haber eklenme tarihi : 02.05.2013 00:26



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı