16 Nisan 2024 Salı

YEREM'DEN EMET HALKINA TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kütahya'nın Emet ilçesinde oyların % 73.52 sini almıştı. Yapılan seçimlerin ardından bir değerlendirme yapan Ak Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem, Ak Partinin kurulmasından bu yana, yapılan tüm seçimlerde birinci parti olmasından dolayı Emet halkına teşekkür etti.

yeremden-emet-halkina-tesekkur
 
  Ak Parti Emet ilçe Başkanı Yerem ; ‘ Adalet ve Kalkınma Partisinin kurulmasından bu yana yapılan tüm seçimlerde, partimizi desteğini esirgemeyen, her zaman zaferlerle partimizi birinci parti yapan, Emet halkına ve Emet’e hizmet konusunda gece gündüz demeden çalışan parti teşkilatına bir kez daha teşekkür ediyorum. Emet ilçemiz, Ak Parti dönemi ile birlikte büyük yatırımlar almaya başlamış ve bununla paralel olarak hızla büyümektedir. Bu yapılan yatırım ve çalışmalar her zaman halkımızın takdirini kazanmıştır. Halkımız bu çalışmalar hakkında memnuniyetini, her yapılan seçimlerde göstermiştir.
 
  Geçtiğimiz Pazar günü ilk defa yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de % 73.52 ‘lik rekor oy oranı ile, Başbakanımız, yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da ne kadar büyük güven duyduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Bu nedenle bir kez daha Emet halkımıza teşekkür ediyorum. ‘dedi.

Haber okunma sayısı: 2196
Haber eklenme tarihi : 12.08.2014 15:09



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı