25 Nisan 2024 Perşembe

TUNCA, AKP'DEN DAHA ONURLUYUZ

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı İsmail Tunca, AK Parti’nin kendisine yönelik olarak sözde transfer çalışmalarını sert bir dille eşleştirerek “Saadet Partisinde çaycı olmak AKP’de genel başkan olmaktan çok daha şerefli ve onurludur” dedi.

tunca-akpden-daha-onurluyuz
 Gazetecilerle yaptığı toplantıda gündeme ilişkin kendisi ve partisi hakkında çıkan dedikodu ve yıpratmaya yönelik sözlere sert bir dille cevap veren Saadet Partisi belediye başkan adayı İsmail Tunca, “ hükümet ne kadar mitingin yapılamaması için elinden geleni yapsa da seçim kanuna göre mitingden 24 saat önce alanı süslemek için bize teslim etmesi gerekiyor. Ancak bu alanda konser düzenliyorlar. Bu hukukla saygısızlıklarının, siyasi partilere saygısızlıklarının göstergesidir. Seçim kurulunda da ve valilik nezdinde de yazılı müracaatları yapmamıza rağmen ve hatta evrak kayıt numarası vermekte bile sıkıntı çekiyorlar. Muhtemelen talimat alıyorlar” dedi. 

“İNANMIŞ 500 DAHA BEREKETLİDİR”
Yapılan haksızlıkları vatandaşların miting alanına gelerek cevabını vereceğini dile getiren Tunca AK Partiden bazı kişilerin miting meydanını dolduramayacaklarını kendilerine ifade ettiklerini, kendilerinin ise inanmış 500 kişinin para ile doldurulan 50 bin kişiden daha bereketli olduğunu ve bereket kavramına inandıklarını söyledi. 

“SAADET’İN ÇAYCISI OLMAK AKP’DE GENEL BAŞKAN OLMAKTAN ÇOK DAHA ŞEREFLİ”
Seçim gününü yaklaştıkça belden aşağı vurularak siyaset yapıldığına değinen Belediye başkan adayı Tunca Ak partiye Saadet’ten gidenlerin zamanında eğitimlerini iyi aldıklarını önce Saadet Partisini yok saydıklarını sonra dile getirdi. Tunca “ bu propagandaların tutmayacağını anlayan AKP’liler zaten biz birbirimizi destekliyoruz, Saadetin adayı formalite gibi sağda solda sözler duyuyoruz. Halkımız yarın (bugün) Saadet’in formalite adayı olmadığını, Kütahya’yı kazanmak için Saadetin çıktığını ve yeniden Kütahya’dan milli görüşçü belediyelerin şahlanacağını ispat edecekler. AKP’li arkadaşlar sanki partilerine transfer etmek isteyip mavi boncuk dağıtır gibi. Ben partimin amblemi altında değer kazandığıma inanıyorum. Amblemim olduğu sürece ben İsmail Tunca’yım. Bana AKP’den genel başkanlık teklif etseler ben bunu hakaret olarak kabul eder ve kendimde caba ne eksiklik var ki bu insanlar bana bunu söylediler derim. Saadet Partisinde çaycı olmak AKP’de genel başkan olmaktan çok daha şerefli ve onurludur bana göre. Saadetin çaycılığı çok daha iyi bir makamdır” dedi. 
 

Haber okunma sayısı: 1884
Haber eklenme tarihi : 20.03.2014 06:52



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı