24 Nisan 2024 Çarşamba

TOKİ Yaraları sarıyor

Ak Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya bölgesinde meydana gelen deprem sonrası oluşan zararların karşılanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

toki-yaralari-sariyor
 Kavuncu, yaptığı yazılı açıklamada,  “İlimize 96 Afet konutunun yapılması ile ilgili ihale ilanı TOKİ tarafından yayınlanmıştır. Bilindiği gibi ilimize yapılacak afet konutları için 24 Mayıs 2012 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı alınmıştı. Buna göre Kütahya İli Simav İlçesi Çitgöl Beldemizde 51 Adet Afet Konutu, Hisarcık İlçemizde 45 Adet Afet Konutu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre 28 Aralık 2012 tarihinde TOKİ tarfından açık ihale usulü ile ihale edilecektir. AFAD il Başkanlığımız 14 Haziran 2012 tarih ve 4292 sayılı yazıları ile TOKİ’den bölgede 207 adet Afet Konutu yapılmasını istemişti. Yapılan çalışmalarla 96 tanesinin yapımına en kısa sürede başlanacak, kalan 111 konutun yapımı ise zemin incelemeleri ve evrak yazışmaları sonrasında ihale hazırlıkları tamamlanacaktır. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Haber okunma sayısı: 1289
Haber eklenme tarihi : 26.12.2012 11:19



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı