17 Nisan 2024 Çarşamba

ONURLU MİTİNG

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Tunca'nın mitingden bir gün önce "Onurlu 500 kişi satılmış 50 bin kişiye bedeldir" sözünün ardından miting gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin yeni bir Türkiye için yeniden iktidara yürüdüğünü ve önlerinin kesilmek istenmesine karşın iktidar yolunda yürümeye devam edeceklerini, Türkiye’nin birçok ilinde kazanacakları belediyelerle Milli Görüş belediyeciliğini yeniden hayata geçireceklerini söyledi.

onurlu-miting
 Kamalak, partisi tarafından Kütahya Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingde coşkulu kalabalığa hitap etti. Türkiye’nin kısır kavgaların, içi boş polemiklerin, seviyesiz tartışmaların esiri edildiğini ifade eden Kamalak, “Türkiye’nin köklü bir sese, tutarlı bir siyasete ihtiyacı vardır. Bu siyasetin adresi, Saadet Partisidir. Çünkü Saadet Partisi, kökünü maziden alan atidir. Saadet Partisi kadim gelenekleriyle, kerim geleceğe yürüyen bir partidir. Saadet Partisi, makamın ve servetin değil, hakkın ve hakikatin temsilcisidir” şeklinde konuştu.



30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin tarihi bir seçim olduğunu için diğer seçimlerden çok daha önemli olduğuna dikkat çeken Kamalak, “Bu seçimlerde sadece belediye başkanlarını seçmeyeceksiniz. Aynı zamanda, vereceğiniz her bir oyla, Türkiye’nin yönünü de belirleyeceksiniz. Bir bütün olarak, Türkiye’nin geleceğine karar vereceksiniz. Türkiye, İslam ülkelerine öncü mü olmalı, yoksa Batı’ya uşak mı olmalı? Türkiye İslam Birliğini mi kurmalı, yoksa Avrupa Birliği’nin kapısında divan mı durmalı? Türkiye mazlum milletlere umut mu olmalı, yoksa zalimlere destek mi vermeli? İşte bu seçimde, bunlara karar vereceğiz” diye konuştu.
TBMM’nin çalışmadığı günde Türkiye’nin daha sakin ve milletinde daha huzurlu olduğunu anlatan Mustafa Kamalak, “Açık söylüyorum, Saadet Partisi iktidara gelmeden, yolsuzluğun, usulsüzlüğün, rüşvetin, yalanın, talanın, zulmün önlenmesi mümkün değildir. Çünkü bu düzen bozuktur. Biz, bu bozuk düzenin yerine, ‘Adil bir düzen’ kurmaya geliyoruz. Ağır Sanayi projelerimizi hayata geçirmeye, fabrikalar kurmaya, işsize iş bulmaya, fakirliği yenmeye geliyoruz. Bugün Diyarbakır’dan Edirne’ye, Adana’dan Sinop’a kadar dolaşın, nerede bacası tüten bir fabrika varsa, bilin ki o, bizim eserimizdir. Milli Görüş’ün eseridir” ifadelerini kullandı.
Belediyeciliğin Milli Görüşün işi olduğunu belirten Kamalak, şunları söyledi: 
“Hepiniz hatırlarsınız; yerel yönetimlerde iktidara geldiğimizde ilk işimiz belediyelerin kapısına, ‘Rüşvet alan da, veren de melundur’ tabelasını asmak olmuştu. Bizden sonra gelenler ise adete, ‘rüşvet alan da veren de memnundur’ düşüncesini zihinlere yerleştirdiler. Milli Görüş bu ülkede defalarca hükümet oldu. Milli Görüş’ün yolunu keseceğiz diye milletin yolunu kestiler. Partilerimizi kapatanlar, rüşvetin ve yolsuzluğun yolunu açtılar. İşte manzara ortada" dedi.
Saadet Partisi’nin güçlü bir Türkiye’nin teminatı olduğunu vurgulayan Kamalak, “Saadet Partisi’nin yeryüzünde hakkı, hakim kılmak için çalışan bir Türkiye’nin teminatıdır. Saadet Partisi, tüm mazlum milletlere öncülük eden bir Türkiye’nin teminatıdır. Saadet Partisi, kutuplaşan değil Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisiyle Sünnisiyle kucaklaşan bir Türkiye’nin teminatıdır. Saadet Partisi, emeğin sömürülmediği, hakça paylaşımın yapıldığı bir Türkiye’nin teminatıdır. Saadet Partisi, kendi uçağını kendisi yapan, kendi silahını kendisi üreten, bağımsız bir Türkiye’nin teminatıdır. Saadet Partisi, sokaklarında aç ve sefil kimsenin olmadığı mutlu bir Türkiye’nin teminatıdır” dedi.
Saadet Partisi’nin Türkiye ve İslam aleminin kurtuluş reçetesi olduğuna işaret eden Kamalak, “Yeni bir Türkiye kuralım. Kendinize acımıyorsunuz bile, çocuklarınıza, torunlarınıza merhamet ediniz. Yeni bir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için Saadet’te buluşalım. İnşallah bu seçimde Saadet kazanacak. Çünkü Saadet kazanınca, Kütahya kazanacak, Saadet kazanınca, Türkiye kazanacak, Saadet kazanınca, herkes kazancak” diye konuştu.
Kamalak’ın konuşması, sık sık partililer tarafından atılan sloganlar nedeniyle kesildi. Konuşmasının ardından Kamalak’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca Kamalak ile Saadet Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı İsmail Tunca ve partililerle şehir turu attı. 
SP Kütahya Belediye Başkan Adayı İsmail Tunca da, 30 Mart’ta Kütahya halkından destek istedi. Miting, SP Kütahya Merkez Belediye Başkan Adayı İsmail Tunca, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının halkı toplu olarak selamlamasıyla sona erdi.

Haber okunma sayısı: 2081
Haber eklenme tarihi : 21.03.2014 08:07



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı