24 Nisan 2024 Çarşamba

ÖNCE KÖSTEK SONRA DESTEK !..

AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel'in İl Genel Meclisi Başkanı olmaması için engeller çıkarttığı ve adaylıktan çekilmesi konusunda uyarıda bulunduğu Musa Yılmaz'ı tebrik ziyaretine gitmesi dikkat çekti.

once-kostek-sonra-destek-
BU NE YAMAN ÇELİŞKİ ?
30 Mart 2014 seçimlerinden sonra  sıkıntılı bir sürecin ardından İl Genel Meclisi Başkanlığına oturan Musa Yılmaz'a tebrik ziyaretleri sürüyor. İl Genel Meclisi Başkanı olmaması ve adaylıktan çekilmesi konusunda karşı karşıya geldiği Ak Parti İl Başkanı İshak Gazel'in Musa Yılmaz'ı tebrik etmesi ise "önce köstek oldu şimdide destek oluyor" şeklinde yorumlanıyor.

"GENEL MERKEZ UYARDI MI?

Öte yandan İl Genel Meclisi Başkanlık seçiminde açık açık Emin Sarıkaya'yı destekleyen ve il başkanı olarak ciddi yara alan İshak Gazel'in yaptığı hata nedeniyle Genel merkez tarafından uyarıldığı iddia ediliyor.

"NE DEĞİŞTİ ?"

Vatandaşlar Kütahya siyasetindeki söz sahibi kişilerin daha dik durması gerektiğini belirtirken, ziyarette,  "İl teşkilatı olarak, İl Genel Meclisi'nin tüm çalışmalarına tam destek vereceğimizi burada beyan etmek isterim. Musa Yılmaz ve il genel meclisi üyelerimiz Kütahya'ya en iyi hizmeti sunacaktır" diyen Ak Parti İl Başkanı İshak Gazel'in neden Emin Sarıkaya'uyı desteklediği merak ediliyor.


 

Haber okunma sayısı: 3130
Haber eklenme tarihi : 26.04.2014 07:06



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • BÜKEMEDİĞİN ELİ ÖPECEKSİN

    Misafir Ak Parti Kütahya il başkanı,il genel meclisi başkanlığına seçilmesini istemediği partilisini seçilince tebrik etmiş.Eeee bu iş bçyle.Atalarımız ''Bükemediğin eli öpeceksin'' demişler. 27 Nisan 2014 04:25

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı