20 Nisan 2024 Cumartesi

MHP’li Alim Işık Erdoğan’ı istedi

MHP Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık belediye meclisinde esnafları temsilen Kütahya Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanı Enver Erdoğan’ı oda başkanlarından istedi.

mhpli-alim-isik-erdogani-istedi
 MHP Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya’yı daha şeffaf ve her kesimi içine alan bir tönetim anlayışıyla yönetmek istediklerini bu nedenle de esnaf gruplarını temsilen bir belediye meclis üyesinin kendilerine güç vereceğini söyledi.



Kütahyalı Oda başkanları ile yaptıkları istişare neticesinde Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Enver Erdoğan’ı Belediye meclis üyesi olarak istediklerini kaydeden Alim Işık, “Kütahya’mızın belediye meclisinde yada il genel meclisinde temsilini sağlama adına talebimizi ileteceğiz. Eğer bugünde sizlerde uygun görürseniz içinizde esnaf temsilcisi, esnafın sorunlarını çocukluğundan buyana yaşayan ama böyle bir yasal sıkıntısı olmadığı gerekçesiyle Enver Erdoğan başkanımı esnafımızın temsilcisi olarak belediye meclis üyemiz olarak görmek istiyoruz” dedi. 
Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Enver Erdoğan ise bu görevi oda başkanlarının iznini alarak kabul ettiğini belirterek Oda başkanlarına ve MHP teşkilatına teşekkür etti.
 

Haber okunma sayısı: 4586
Haber eklenme tarihi : 24.10.2013 09:14



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı