19 Nisan 2024 Cuma

MHP LİSTELERİNİ AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya belediye ve il genel meclisi üyeleri listesi belirlendi.

mhp-listelerini-acikladi
  MHP Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, Hilton Garden İnn Otel’de düzenlediği basın toplantısında, İl, ilçe, kadın kolları ve ülkü ocakları ile birlikte Kütahya’nın sorunlarına çözüm olacak bir liste oluşturduklarını söyledi.
  MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Alim Işık ise adaylık başvurusunda her bireyin Kütahya sevdalısı seçkin bir ailenin üyesi olduğunu kaydetti.
  Yüreğini memleketi için ortaya koyanların MHP listelerinden aday olduğunu ifade eden Işık, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin listelerinden aday olan arkadaşlarımızın hiç birisinin Belediye veya İl Genel Meclisi makamlarından bir beklentisi olmayan, ancak o makama geldiği takdirde o koltuklara ağırlık kazandıracak, Kütahya’nın hakkını savunacak, Ülkesinin ve Milletinin geleceği için gelecek nesillere iyi bir il bırakacak sevdalıların grubudur. Arkadaşlarımızın hepsi birer Kütahya sevdalısı ve milliyetçisidir. Ancak tabiî ki seçim yasası gereği bir sıralama yapmak gerekiyor.Seçilen veya seçilemeyen hiçbir arkadaşımızın birbirine bir üstünlüğü yoktur. Hepimizin ortak gayesi Kütahya’dır” dedi.
  Konuşmaların ardından aday tanıtımlarına geçildi. MHP Kütahya Belediye Meclis üyesi aday listesi Salih Özden, Enver Erdogan, Azime Nur Aktas Akalın, Ahmet Uluca, Selda Bal Yildiz, Nedim Delen,  Cemal Aydın,  Yusuf Sökmen, Merve Özçınar Gül,  Erol Mercan, Mustafa Erol,  H. İbrahim Doğlarlıoglu,  Ali Korkmaz,  Erol Akdemir,  Ahmet Uygur, Serife Şağban, Gülşah Arıkan Akandere, Erdoğan Çolak, Bekir Terlemez, Kahraman Akçakaya, Alper Gül, Gülteri Uyanık, Ferhat Akçahan Tutuk, Osman Sencer,  Ali Sen, Hüseyin Şahin Sedat Kabaağaç, Burak Oruç, Kontenyan Adayları ise, İlyas Bahar, Ali Soycan, Ahmet Tekdemir’den oluştu.
  İl Genel Meclisi Adayları ise,  Ömer Aşman, Selehattin Orman,  Veli Doğan,  Fatma Nazlıpınar,  Mustafa Yılmaz ve Murat Deyiş Güner olarak açıklandı.

Haber okunma sayısı: 1568
Haber eklenme tarihi : 18.02.2014 07:58



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı