24 Nisan 2024 Çarşamba

ALİM IŞIK'TAN AK PARTİ'YE SERT UYARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, AK Parti tarafından seçim broşürlerinin ve afişlerinin toplatılarak imha edildiğini ileri sürdü.

alim-isiktan-ak-partiye-sert-uyari
 Alim Işık, İl Genel Meclisi  ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, AK Parti’nin huzur ortamını bozmak istediğini dile getirdi.
Dolaştıkları mahallelerde bir grup AK Partili tarafından seçim broşürlerinin ve afişlerinin toplatılarak imha edildiğini iddia eden Işık, “Ak Parti tarafında gezdiğimiz ve dolaştığımız bölgelerde bıraktığımız seçim broşürlerinin toplatılarak imha edilmesi Kütahya’da ki seçim atmosferine yakışmamaktadır. AKP Kadın kollarının gittiği yerlerde bizi karalayan ve bu şehre hizmet etmek için yola çıkmış kardeşlerimizi hiç olmayan ithamlarla karalayan ifadeleri konusunda kendilerini uyarıyoruz. AKP bu şekilde kara propagandaya devam ederse arkadaşlarımızda kendilerinin çok iyi bildiği ama hiç gerek duymadıkları bazı konuları vatandaşlarımıza açıklamak zorunda kalabilecektir. Dürüstçe Kütahya’ya nasıl hizmet yapacaklarını bugüne kadar yapamadıkları hizmetlerin hangilerini yapacaklarını söylerlerse vatandaşlarımızda hem huzursuz olmaz, hem de tarafları daha iyi karşılaştırma imkanı bulurlar. Seçimin güvenliği ve vatandaşların huzuru açısından Kütahya’da çalışan tüm partili arkadaşlarımızın dikkat etmesi gerekiyor.” İfadelerini kullandı. 

 
 

Haber okunma sayısı: 2224
Haber eklenme tarihi : 17.03.2014 11:00



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı