29 Mart 2024 Cuma

ALİM IŞIK, KÜTAHYAYI İKİ ÇAKALA BIRAKMAM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde sandıklarda tespit ettikleri usulsüzlük ve eksiklikler nedeniyle Yüksek Seçim Kuruluna itiraz ettiklerini ifade ederek Kütahyayı çakallara bırakmayacaklarını söyledi.

alim-isik-kutahyayi-iki-cakala-birakmam
 “MİLLETİMİZİN NAMUSUNA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Alim Işık, Kütahya adliyesi önünde yaptığı açıklamada, yasal haklarının korunmasıyla ilgili mücadelelerine devam edeceklerini kaydetti. Milletin oyunu namus olarak gördüklerini ve inançlarının bunu gerektirdiğini anlatan Işık, “Namusa göz dikenlerle mücadelemiz ölümüne kadar sürecek. Toplam 528 sandıkta tespit ettiğimiz tüm usulsüzlükler tek tek dilekçelere kaydedilmiştir ve tutanakları ile birlikte Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmiştir. Kütahya’nın geleceğinde benimde katkım olsun diyen isimsiz kahraman tüm oy veren kardeşlerimize teşekkür ederim. Mücadelemiz hukukla ve yasal bazda sonuna kadar devam edecektir. Sizlerin namusu bize emanettir. Milletimin sandığa attığı oyları biz namus olarak görüyoruz. Bu namusa göz dikenlerin gözünü Allah nasıl biliyorsa onu yapsın.” İfadelerini kullandı.
 
“SONER AKSOY HADDİNİ BİLSİN”
MHP Milletvekili Alim Işık, AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy’un  “AK Partiye oy vermeyenler haşhaşidir” benzetmesine de cevap vererek, Aksoy’un bugün haşhaşi dedikleri ile dün sarmaş dolaş olduğunu hatırlattı. İnsanlara tepeden bakarak küçük görmenin islam’a ve adalete sığmadığını kaydeden Işık, “Kula kul olanlar buralara gelip adam gibi konuşamazlar. Onların haşhaşi dediği buradaki vatan evlatlarıdır, haddini bilsin. Ağzından çıkanı kulağı duysun. “ diye konuştu.
 
“MİLLETİN VİCDANINDA MAHKUM OLACAKLAR”
Yapılan itirazlar sonucunda başkanlığın değişeceğini belirten Alim Işık, “30 Mart seçimleri bir tarihtir. Bugün demokrasiye kurşun sıkanlar Milletin oyuna ve namusuna göz dikenler inanıyorum ki kendi vicdanlarında mahkum olacaktır. Bu sandıkların sonucu Alim Işık’ı burada başkan ilan edecektir. “ dedi.
 

Haber okunma sayısı: 6199
Haber eklenme tarihi : 01.04.2014 13:49



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Seçim

    Misafir Alim Hocam böyle şey olamazya böyle çakallık adaletsiz olamazya yazıktır günahtır. 01 Nisan 2014 16:36

  • sonere cevap

    Misafir soner aksoy milleti aşağıladı ya akp onu aday göstersin 1 milletvekili bile alamayacak .iğneyi kendilerine batırmak yerine sağa sola çarpıtıyorlar olayları 02 Nisan 2014 08:34

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı