28 Mart 2024 Perşembe

ALİM IŞIK DERHAL SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇMELİDİR

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, MHP Milletvekili Prof. DR. Alim Işık'ın iddialarına cevap vererek, Işık'ın sağlık kontrolünden geçmesi gerektiğini söyledi.

alim-isik-derhal-saglik-kontrolunden-gecmelidir
“ALİM IŞIK HEZEYAN İÇİNDE” 
ALim Işık'ın CHP ve Pelsinvanya’dan destek almasına rağmen Belediye Başkanı seçilemediğini öne süren Kinay,  Alim Işık'ın hezeyan içinde olduğunu kaydetti.
Alim Işık'ın seçimlerde gizlediği gerçek yüzünü seçimlerden sonra çıkardığını ifade eden Kinay, "Kütahya Belediye Başkanlığı seçimlerini ikinci kez CHP ve Pensilvanya'nın desteğini almasına rağmen kazanamayan Alim Işık hezeyan yaşıyor. Derhal sağlık kontrolünden geçmelidir.Seçimlerde yaptığı tüm itirazlar İlçe , İl ve YSK tarafından red edilen bu zat, kendisine oy verenleri helal oy verenler olarak ayırmış, vermeyenleri de örtülü olarak suçlamıştır. Seçimlerde gizlediği gerçek yüzünü seçimlerden sonra yenilgiyi kabul edemeyerek göstermiştir. Alim Işık zihninde kurguladığı gerçek dışı olayları sanki gerçekmiş gibi sunabilmektedir. İftiraları kendisi ve çevresindekileri de inandırmak üzere peş peşe sıralamaktadır. Bunlar Allah'tan korkan insanın asla yapamayacağı işler değildir." diye konuştu.
 
“ALİM IŞIK BENİ KISKANIYOR”
Alim Işık'ın kendisi ile ilgili iddialarını esefle karşıladığını anlatan Kinay, " Bizzat adımı zikrederek iftira atmaktan çekinmeyen bu zata Kütahyalılar sandıkta hiçbir zaman iltifat etmeyecektir. Biz de Adalet önünde hesap soracağız. Dengesini kaybederek Kırmızı plakayla Kütahya'yı buluşturduğumuz için kıskanıyor. Sen de iki dönemdir Milletvekiliydin hiç olmazsa Partinde Genel Başlan yardımcısı falan olsaydın. 2011 seçimlerinde ona yakın Genel Başkan Yardımcılığı boşaldı niye güven oluşturup bir yere gelemedin?  Kütahyalı isen kırmızı plakamız olduğu için gurur duy ve bizi takdir et, niye kıskanıyorsun?" ifadelerini kullandı.
 
“ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK”
Alim Işık'ın adalet önünde hesap vereceğinin altını çizen Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, "Türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı lideri Sayın Başbakanımıza, hayırlı işlere vesile olmak için çırpınan Bilal Erdoğan'a ve Kütahya'ya Milletvekili olmadan önce de hizmet eden, çok sayıda Dernek ve Vakıf kurarak Kütahya’yı yüceltmeye çalışan şahsıma senin yaptığın boş lakırtı ve iftiralar zarar vermeyecektir. Ancak bu iftiraların hesabını Adalet önünde vereceksin. Asıl zararı senin çektiğini hep birlikte göreceğiz.  Sen bizlerle uğraşacağına Cumhurbaşkanı adayınız Ekmel beyi anlat. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildiğinde beceremediğiniz siyaseti derhal bırakmanız gerekiyor. Bu kadar seçim mağlubiyetine rağmen hala nasıl böyle fütursuz olabiliyorsunuz pes doğrusu.Kütahya'da siyasetin cılkını çıkarmanıza müsaade etmeyeceğiz. Seni mahkemeye veriyoruz. Yapılan hiçbir hizmeti, yatırımı içine sindiremiyorsun. Şahısları hedef alarak su-i zanla iftira atıyorsun. Eğer benim şahsımla ilgili bir suistimal varsa derhal Savcılığa verin. Yarım ağız ne olduğu anlaşılamayan beyanlarınızla milleti meşgul etmeyin." dedi.
 
 
 

Haber okunma sayısı: 2143
Haber eklenme tarihi : 04.08.2014 13:07



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı