25 Nisan 2024 Perşembe

YONCALI DURAK İSTİYOR

Geçtiğimiz yıllarda Kütahya’nın Mahallesi olan ve termal alanda ki yatırımları ile geleceğin önemli merkezlerinden birisi olacak olan Yoncalı’da vatandaşlar otobüs durağının olmamasından dert yanıyor.

yoncali-durak-istiyor
 Kütahya’nın önemli termal bölgelerinden biri olan ve mahalle statüsüne geçen Yoncalı’da geçtiğimiz yıl yapılan alt yapı çalışmaları ile yol ve alt yapı sorunu çözülmüş ancak otobüs duraklarının konmaması vatandaşların tepkisini çekmişti.
Durakların olmaması nedeniyle özellikle yaşlıların ve çocukların zor durumda kaldığını belirten Aytekin Adıgüzel isimli vatandaşta,  yaz aylarının gelmesi ile birlikte Yoncalı’ya talebin attığını belirterek,  yetkililerin soruna çözüm bulmasını istediklerini kaydetti.
Yoncalı’nın Kütahya’nın cazibe merkezi olduğunu anlatan Adıgüzel, “ Yoncalı’ya yapılan yatırımlar ile Yoncalı’nın cazibesi her geçen gün artıyor. Ancak Yoncalı’ya gelen otobüsler için durak yok. Durak olmaması Yoncalı’ya gelen giden vatandaşlar için büyük sıkıntı oluyor. Gelen turistler yazın sıcakta kışın soğukta ve yağmurun altında otobüs beklemek zorunda kalıyor. Yetkilerden istediğimiz mahalle olan Yoncalı’ya durak yapılması” ifadelerini kullandı.
 

Haber okunma sayısı: 1648
Haber eklenme tarihi : 28.06.2014 07:13



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı