20 Nisan 2024 Cumartesi

YİĞİT ADAM YENİDEN SEÇİLDİ

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı (KUTESOB) Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listenin yarıştığı genel kurulda İbrahim Yiğit yeniden başkanlığa seçildi.

yigit-adam-yeniden-secildi
 KUTESOB Genel Kurulu METEM Tesisleri toplantı salonunda gerçekleşti. Afyonkarahisar Birlik Başkanı Abdülkadir Konak’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurula Ticaret ve Sanayi İl Müdürü İsmail Hakkı Uygun, Sakarya Birlik Başkanı Hasan Ali San ve çok sayıda oda başkanı katıldı.
Kütahya Sebzeciler Odası Başkanı İbrahim Yiğit ve Kütahya Şoförler Odası Başkanı İlyas Aslan’ın aday olduğu kongrede İbrahim Yiğit yeniden Birlik Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.
Esnaf ve Sanatkara hizmet etmek için aday olduğunu ve hizmet için çalışacaklarını söyleyen İlyas Aslan, yapılan seçim sonunda kazananın Kütahya olmasını diledi.
KUTESOB Başkanı İbrahim Yiğit’de yaptığı konuşmada, genel kurulun esnaf ve sanatkar camiasına hayırlı olmasını temenni ederek, tek düşünce ve hedeflerinin esnaf olduğunu söyledi. Prestij kaybetmiş, hacizlik durumda olan bir teşkilatı 6 senede Kütahya’nın söz sahibi kurumlarından biri haline getirdiklerini altını çizen Yiğit, “Esnafın hakkını ve menfaatlerini sonuna kadar koruduk ve korumaya devam edeceğiz. Biz her zaman esnaf ve sanatkarımızın emrindeyiz ve Kütahya esnafının her türlü sorununda sizlerin yanında olacağız.” Diye konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde  48 meslek grubundan 348 delegeye sahip Esnaf Odaları birliğinde toplam 313 oy kullanıldı.  Yapılan seçim sonucunda kullanılan 313 oyun 220’sini alan İbrahim Yiğit yeniden birlik başkanlığına seçildi.  İlyas Aslan ise 87 oy aldı. Seçimlerde 5 oy da geçersiz sayıldı. 
Seçimlerin ardından İbrahim Yiğit Başkanlığındaki yönetim kurulu Recep Çelikkaya, Bekir Durmuş, Uğur Şahin, Hasan Ay, Şevket Ergün ve Nadir Ertaş’tan oluşurken Denetim Kurulu İbrahim Yılmaz, Abdullah Akpınar ve Mustafa Kaplan’dan oluştu. Disiplin Kuruluna ise Ali Tosun, Halil İbrahim Akgün ve Halil Sezer seçildi.
 

Haber okunma sayısı: 2385
Haber eklenme tarihi : 04.05.2014 16:52



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı