23 Nisan 2024 Salı

TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ

Kütahya'da, kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

trafik-kazasi-1-olu
Kaza, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 27. kilometresinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre Kütahya Afyonkarahisar karayolunda meydana geln trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı. Abdullah Sermet Yüksel (43) kontrolündeki 10 SR 869 plakalı araç sürücüsü direksiyonda uyuyunca 64 KT 932 plakalı kamyona arkadan çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Arkadan çarpan araç. çarpma sonucunda öndeki arabanın altına girerek yaklaşık 200 metre sürüklendi.Kazada araç sürücüsü Abdullah Sermet Yüksel çarpmanın etkisi ile araçta sıkıştı. Sıkışan sürücü için olay yeine çağrılan Kütahya Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve AFAD Arama ve Kurtarma Ekiplerinin yarım saat çalışması sonucu kurtarılarak 112 Ekiplerine teslim edildi.
112 Ekipleri, yaralı Abdullah Sermet Yüksel'i hemen Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma HAstanesine sevk edildi.Yüksel'in Buradaha hayatını kaybettiği belirtildi.
Araç adeta hurda yığınına dönerken, araçtan sızan mazot etrafa dağıldı. Kaza sonrası hurdaya dönen araç çekici ile çekilirken, karayolları ekiplerinin yol temizleme çalışması yaptı.
Jandarma ekipleri kazayla alakalı soruşturma başlattı.

Haber okunma sayısı: 1971
Haber eklenme tarihi : 10.02.2015 09:09



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı