28 Mart 2024 Perşembe

“Takipçi olacağız”

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kütahya ve Havalisi Şube başkanı Ahmet Ateş, KÜMAŞ’ta iş akitleri sonlandırılan özel güvenlik çalışanları ile ilgili bir açıklama yaparak konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

takipci-olacagiz
 Ateş yaptığı yazılı açıklamada, KÜMAŞ tarafından özel güvenlik görevlisi olarak görev yapan 12 kişinin iş akitlerinin hizmet alımı yolu ile alternatif güvenlik hizmetleri şirketinden hizmet alınması nedeniyle fesih edildiğini hatırlattı.Sendika olarak hiçbir çalışanlarının mağdur olmalarına göz yummayacaklarını söyleyen Ateş, “Sebep ne olursa olsun bizim için hiçbir çalışanımızın zarar görmemesi esastır. Konu ile alakalı olarak Kümaş yetkilileri görüşmelerimiz oldu. Bize söylenen; Özel güvenlik bölümü ile ilgili alınan kararın münferit olduğu ve zorunluluktan kaynaklandığı, bu özel durumdan dolayı mağdur olan çalışanlarımıza ileride yapacağımız işçi alımlarında öncelik tanınacağıdır. Biz de çalışanların temsilcisi olarak bu konunun takipçisi olacağız.”

Haber okunma sayısı: 1489
Haber eklenme tarihi : 13.09.2012 14:03



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı