20 Nisan 2024 Cumartesi

“SİZ ŞAKA MISINIZ?”

Bin bir güçlükle tüm kategorilerde Kütahya’yı temsil etmeye 1966 yılında and içen Kütahyaspor’a Kütahya Valiliği ve Kütahya Belediyesinden gelen haberler spor severleri isyan ettirdi.

siz-saka-misiniz
 “Şaka mısınız?

 Her sezon başı farklı cephelerden kıskaca alınmak istenen Kütahyaspor’a bir darbede ili yönetenlerden geldi. Başkan Tekdemir’in kongre kararı şaşkınlığını üzerinden atamayan kulüp için Kütahya Valiliği depreme dayanıksızlığı bahane göstererek “kulüp binasını boşaltın” yazısı gönderdi. Kütahya belediyesi ise daha önceden Belediye sosyal tesislerinde konaklama yapan sporcu odalarını bu sezon için vermeyeceğini ifade ederek tesisleri boşalttırmıştı. Yaklaşık 350 sporcusu ile ortada kalması gündemde olan Kütahyaspor’un taraftarları ise memleketi yönetenlere “siz şaka mısınız?” Diye sormaktan kendilerini alamadılar.

 

Ahmet Tekdemir’in sağlık sorunları ve kulübün yalnız bırakılmasını gerekçe göstererek kongre kararı almasının ardından Kütahya’yı yönetenlerden kulübe çok ağır bir yaptırım geldi. Kütahya Valiliği Kütahyaspor kulübü idari binasını kulüp yöneticilerinden boşaltmalarını istedi. Futbol branşında her kategoride 350 sporcusu bulunan kulüp şimdi ortada kalma tehlikesi ile karşı karşıya. 

 

YENİ TADİLAT YAPILMIŞTI

Geçen sezonun sonunda Kütahya Belediyesi sosyal tesislerinden futbolcu konaklamalarının yapılmasının mümkün olmadığı gerekçesi ile kovulan Kütahyaspor, yeni sezon için stadyum yanında ki idari bina içini tadilata sokarak 15 kişilik bir yatakhane ve yemekhane için kolları sıvamıştı. Yapılan masrafların ardından Kütahya Valiliği de Kütahyaspor’a “tesis binasını boşaltın” yazısı gönderdi.

 

BİMER’E ŞİKAYETE HAZIRLANIYORLAR

Konunun duyulmasının ardından Kütahyaspor taraftarları ilk defa ilginç bir kampanyaya hazırlandıkları öğrenildi. Edinilen bileğilere göre Kütahyaspor’un her kötü gününde farklı organizasyonlarda görev alan taraftarlar Kütahya’yı yönetenlerin ilgisizliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerinde titizlikle durduğu BİMER şikayet hattına şikayet etmeye hazırlanıyorlar. Ortak metin mi yoksa bireysel mi yapılacağı belli olmayan şikayetlerin yaklaşan yerel seçimler öncesi büyük dikkat çekeceği konusunda kamuoyu hem fikir.


Haber okunma sayısı: 2974
Haber eklenme tarihi : 31.07.2018 23:16



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı