23 Nisan 2024 Salı

Sera'da ZAFER koşusu...

Kütahyalı çocuklar olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin ile 30 Ağustos Zafer Koşusu'nda buluştu

serada-zafer-kosusu
 Kütahyalı çocuklar olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin ile 30 Ağustos Zafer Koşusu'nda buluştu
Olimpiyat Şampiyonu Aslı Çakır Alptekin memleketi Kütahya'da geleceğin şampiyonları ile Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında özel bir koşu gerçekleştirdi. Sera Kütahya Avm tarafından düzenlenen "Dev Adımlar Koşunu"na yaşları 4 ile 16 arasında değişen minik ve genç sporcular ile Kütahyalılar büyük ilgi gösterdi.
2012 Londra Olimpiyatları'nda kadınlar 1500 metrede altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kütahya'nın Kurtuluş Yıl Dönümü'nde minik ve genç sporcularla Sera Kütahya Avm'de bir araya geldi. Sera Kütahya tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında özel olarak organize edilen "Dev Adımlar Koşusu"na Alptekin'in Kütahyalı hemşerileri de büyük ilgi gösterdi.
Milli Atlet Aslı Çakır Alptekin yaşları 4 ile 16 arasında değişen geleceğin şampiyonu olmaya aday yaklaşık 500 sporcu ile Sera Kütahya'da oluşturulan özel parkurda 100 metre koşusu gerçekleştirdi. Kendileri için hazırlanan özel t-shirtler ile koşuya katılan minik ve genç sporcular, yarış sonrası özel katılım belgesi ile ödüllendirildi.
Gelecek nesillere spor ve olimpiyat ruhu aşılamak amacıyla düzenlenen koşu sonrası Aslı Çakır Alptekin genç sporcuların olimpiyat yarışları ile ilgili sorularını da yanıtlama fırsatı buldu. Alptekin, "Beni kucaklayan Kütahyalı çocuk ve gençlerin gelecek hayallerinde yer aldığım için çok mutlutyum. İstek ve azimle çalışarak bayrağımızı olimpiyatlarda dalgalandırabileceğimizi gösterdik. Bizden sonra gelecek sporcu arkadaşlarımıza örnek olabilirsek ne mutlu bize. 2020 olimpiyatlarına aday ülkemizde bu tip organizasyonların artması ve daha çok genç arkadaşımızın spora yönelmesini tüm kalbimle destekliyorum" dedi.

Haber okunma sayısı: 1711
Haber eklenme tarihi : 31.08.2012 18:57



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı