19 Nisan 2024 Cuma

Bir ay içinde yıkılacak

bir-ay-icinde-yikilacak Kütahya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin Atatürk Bulvarı üzerindeki eski alanı için Çinigar İşletme ve İştirakler Birliğinin yıkım kararını aldığı bildirildi.

Mimarlar Odası İzmir Yapı Fuarında

mimarlar-odasi-izmir-yapi-fuarinda Kütahya Mimarlar Odası'nın düzenlediği organizasyonla İzmir Yapı-İnşaat Fuarı'na katılan mimarlar, sektördeki son gelişmeleri yerine inceledi.

“Bayram alışverişini yerel esnaftan yapalım”

bayram-alisverisini-yerel-esnaftan-yapalim Kütahya Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş, yaklaşan Kurban bayramı öncesi vatandaşların alışverişlerini yerel esnaftan yapmasını istedi.

Kariyer ve İstihdam günleri düzenlenecek

kariyer-ve-istihdam-gunleri-duzenlenecek Kütahya Çalışma ve İş Kurumu Kütahya İl Müdürlüğü 6 – 7 Kasım tarihlerinde Kütahya’da “Kariyer ve İstihdam günleri” düzenleyeceği bildirildi.

“Dünya’da amel Ahrette hesap var”

dunyada-amel-ahrette-hesap-var Yol-İş sendikası Bursa 1 nolu şube başkanı Muharrem Yıldız beraberindeki yaklaşık 40 kişilik işçi grubuyla Ak Parti il binasında eylem yaptı. Yıldız, Ak Partinin kendi tabiriyle “Dünya’da amel

190 Km'lik aplikasyon tamam

190-kmlik-aplikasyon-tamam Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, 190 Km'lik orman yolu, büyük onarım ve üst yapıyı kapsayan etüt ve aplikasyon çalışmalarının tamamlandığı bildirdi.

"Savaşa Hayır"

savasa-hayir Kütahya'da bir grup CHP'li Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden (TBMM) çıkarılan tezkereye karşı 'Savaş'a Hayır' eylemi yaptı.

Bir meslek tarih oluyor

bir-meslek-tarih-oluyor Kütahya’da Doğalgazın yaygınlaşması bazı mesleklerinde tarih olmasına neden oldu. Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan kazancılar çarşısı esnafları en hareketli olmaları gerektiği zamanda siftah

"Mısır Çarşısını Başkan Bitirdi"

misir-carsisini-baskan-bitirdi Kütahya’nın kapalı çarşısı durumunda olan Mısır Çarşısı esnafı “Sevgi Yolu’nun” açılmasıyla birlikte sokağın bittiğini esnafların kepenk kapatmaya başladığını bu bitişin nedeninin ise

Polis'ten Aile içi şiddet semineri

polisten-aile-ici-siddet-semineri Kütahya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü 'Aile İçi İletişim' projesi kapsamında Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Demirören Anaokulu açıldı

demiroren-anaokulu-acildi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM)'nin 'Anasınıfsız Okul Kalmasın' projesi kapsamında Kütahya'da yapılan 'Tülin Çini Demirören - Erdoğan Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi'nin açılışı yapıldı.

Trafik Şube Müdürlüğüne ziyaret

trafik-sube-mudurlugune-ziyaret Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu ve basın mensupları Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Uğur Altunel'i ziyaret ederek, yeni mekanlarının 'hayırlı' olması temennisinde bulundular.

İnköy'de yıkım gerginliği

inkoyde-yikim-gerginligi İnköy Mahallesi'nde 3 katlı kaçak binayı yıkmak isteyen belediye ekiplerine, mahalle sakinleri izin vermedi.

Hayvan Pazarı 16 Ekim’de açılıyor

hayvan-pazari-16-ekimde-aciliyor- Kütahya Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında hayvan pazarının açılacağı tarih, padokların fiyatları ve hayvanların serbest giriş fiyatları görüşüldü.

Bu iddialar doğru olamaz ?

bu-iddialar-dogru-olamaz- Kütahya’da yediemin otoparkına bırakılan araçlardan değerli eşyaların alındığı, çekici ve otopark için yüksek ücretler talep edildiği ileri sürüldü.

Trafik Şube Müdürlüğü taşındı

trafik-sube-mudurlugu-tasindi-- Kütahya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü yeni yerinde hizmete başladı.

Başbakan Yardımcısı Arınç Kütahya ya gelecek

basbakan-yardimcisi-arinc-kutahya-ya-gelecek Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) 2012 - 2013 öğretim yılı açılış törenine katılmak üzere Kütahya'ya geliyor.

“Miting hedefine ulaştı”

miting-hedefine-ulasti Maden-İş Kütahya Şube Başkanı Ahmet Ateş, Tes-İş sendikası ile düzenledikleri ortak mitingin hedefine ulaştığını, gündemi takip etmek yerine gündem yaratma hedeflerinin gerçekleştiğini söyledi.

“Halk isyan noktasına geldi”

halk-isyan-noktasina-geldi Mimarlar Odası Kütahya İl Temsilciliği, Kütahya Belediyesinin yaptığı uygulamalar neticesinde yaşanan sorunların, defalarca dile getirmelerine rağmen çözülmediğini bildirdi. İl Temsilcisi, Erkan Morkoç,

İl Koordinasyon kurulu toplandı

il-koordinasyon-kurulu-toplandi 2012 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyon ve İzlenmesine Dair Karar" çerçevesinde Kütahya İli 2012 Yılı IV. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı