29 Mart 2024 Cuma

RESMİ ARAÇ BUNU YAPARSA

resmi-arac-bunu-yaparsa Kütahya’da 30 Ağustos Ortaokulu önünde yol ortasına park eden resmi plakalı araç, Kütahyalıların tepkisine neden oldu. Resmi plakalı aracın bu halini gören vatandaşlar “resmi plakalı araç bunu

BÖLGENİN EN GÜÇLÜSÜ KÜTAHYA

bolgenin-en-guclusu-kutahya Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Genel Kurul Kongresi, Metem Tesisleri Toplatı Salonu'nda yapıldı. Bölgedeki en az takip oranıyla Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet

SEYİR HALİNDEKİ ARAÇ ALEV ALDI

seyir-halindeki-arac-alev-aldi Kütahya'da hareket halindeki bir otomobilin elektrik aksamında başlayan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep olurken, Uno marka araçta maddi hasar oluştu.

KÖTÜ KARNE KÖTÜ ÇOCUK DEMEK DEĞİL

kotu-karne-kotu-cocuk-demek-degil Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, karnedeki notların, çocukların kişiliğine verilen notlar olmadığını söyledi.

CUMHURİYETE SUÇ DUYURUSU

cumhuriyete-suc-duyurusu Kütahya'da bir vatandaş, Cumhuriyet Gazetesi'nin yönetici ve köşe yazarları hakkında Cumhuriyet Savcılğı'na suç duyurusunda bulundu.

GLİ 200 İŞÇİ ALACAK

gli-200-isci-alacak Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü'ne (GLİ) 160’ı yeraltında çalıştırılmak üzere

923 KİŞİYE 1 DOKTOR

923-kisiye-1-doktor Kütahya'da 923 kişiye bir hekim düştüğü bildirildi.

KÜTAHYA PORSELEN SÜPER MARKA

kutahya-porselen-super-marka Süperbrands Türkiye, 2014 yılının süper markalarını açıkladı. 2014 yılının süper marka olarak seçilen 134 markanın 92’si yerli marka oldu.

AKDEMİR TUGİK YÖNETİMİNDE

akdemir-tugik-yonetiminde Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu'nda, (TÜGİK) Kütahyalı Yönetim Kurulu üyesi sayısının arttığı bildirildi.

BEYAZ ESARET

beyaz-esaret Kütahya’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı hayati felç ederken, il genelinde yaklaşık 150 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

YARDIM İÇİN TOPLANDILAR

yardim-icin-toplandilar Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Bayanlar Kurulunun düzenlediği Brunch programında, Kütahya’nın seçkin hanımları bir araya geldi.

İNGENÇ'E VEDA

ingence-veda Kütahya'da, yaş haddinden emekli olan Vali Yardımcısı Mustafa İngenç için veda töreni düzenlendi.

METRUK BİNANIN ÇATISI GÖÇTÜ

metruk-binanin-catisi-goctu Kütahya'da 2 katlı metruk binanın çatısının çökmesi sonucu bir otomobilde maddi hasar meydana geldi.

İSMAİL TÜNÜR'E SON GÖREV

ismail-tunure-son-gorev Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kütahya eski il başkanlarından Avukat İsmail Tünür için, görev yaptığı Kütahya

POSTACI NEVZAT'TAN İLGİNÇ ÖNLEM

postaci-nevzattan-ilginc-onlem Kütahyalı postacı Nevzat Çoban, mesleğine yıpranma hakkının verilmemesini ilginç bir yöntemle protesto etti. Nevzat Çoban, 'Belasavar' ismini verdiği çelik elbise ile kısa bir film çekti.

AVUKAT İSMAİL TÜNÜR TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

avukat-ismail-tunur-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kütahya eski il başkanlarından Avukat İsmail Tünür, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

PAZARYERİNİN ÇATISI ÇÖKTÜ

pazaryerinin-catisi-coktu Kütahya'da, yoğun kar yağışı sebebiyle kapalı pazar yerinin çatısı çöktü.

ÖĞRENCİLER ZAFER MEYDANINDA SAVAŞ YAPTI

ogrenciler-zafer-meydaninda-savas-yapti Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, bazıları içinse eğlenceye dönüştü. Kütahya Zafer Meydanı'nda bir araya gelen onlarca üniversiteli öğrenci, kartopu savaşı

KAR KALINLIĞI 54 CM ULAŞTI

kar-kalinligi-54-cm-ulasti Kütahya'da 24 saat aralıksız yağan kar hayatı felç ederken, il genelinde 300'e yakın köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

İMDADA AKUT YETİŞTİ

imdada-akut-yetisti Yoğun kar yağışı nedeniyle zaman zaman kapanma noktasına gelen Afyonkarahisar-Kütahya karayolunda,araç sürücülerinin imdadına Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile Arama Kurtarma

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı