25 Nisan 2024 Perşembe

KAMPANYAYA DESTEK

kampanyaya-destek Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, yerli otomobilin Kütahya'da üretilmesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

ASKERİ ALANDA ŞÜPHELİ PAKET

askeri-alanda-supheli-paket Kütahya'da, Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı yakınına şüpheli bir çanta bırakıldığı yönündeki ihbar, polis ve askeri yetkilileri harekete geçirdi.

BAŞKAN SARAÇOĞLU KARDEŞ ŞEHİR İSKELE'DE

baskan-saracoglu-kardes-sehir-iskelede Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bu yıl 47.si gerçekleştirilen İskele Festivali'ne katıldı.

DEMİRCİÖREN’E YENİ SU HATTI

demirciorene-yeni-su-hatti Kütahya’nın Merkeze bağlı Demirciören köyüne 5 bin 500 metre yeni su hattı çekileceği bildirildi.

1 MAYIS’TA MEYDANDAYIZ

1-mayista-meydandayiz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir açıklama yapan Bağımsız İşçi Platformu Temsilcisi Mustafa Gece, 1 Mayıs’ın ekmeğini alın teri ile kazanan herkesin günü olduğunu belirterek, 1

TRAFİK ÇÖZÜM BEKLİYOR

trafik-cozum-bekliyor Kütahya’da her geçen gün artan araç sayısı ile birlikte trafik yoğunluğu da aynı oranda artıyor. Ancak artmayan tek şey ise otopark sayısı ve park etme kültürü

GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

girisimciler-sertifikalarini-aldi Kütahya’da üç esnaf odasının ortaklaşa düzenlediği “Girişimcilik Eğitimi” sertifikaları kursiyerlere dağıtıldı.

TEHLİKELİ YOLCULUK

tehlikeli-yolculuk Kütahya Merkeze bağlı Yoncalı mahallesinde çiftçiler hayatlarını hiçe sayarak tren yolunu geçit olarak kullanıyorlar.

ÜLKÜCÜLERDEN BÖLÜCÜLÜĞE GEÇİT YOK

ulkuculerden-boluculuge-gecit-yok Kütahya'da yürüyüş yapıp basın açıklaması yapmak isteyen HDP'li gruba MHP'liler engel olmak isteyince gergin anlar yaşandı.

DAMIZLIK BİRLİĞİ 250 GEBE DÜVE DAĞITACAK

damizlik-birligi-250-gebe-duve-dagitacak Kütahya Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği, çiftçinin gelir düzeyini artırmak ve üretim kalitesini Avrupa standartlarına getirebilmek amacıyla yaklaşık 25 çiftçiye 250 damızlık düvenin

KAMYONDA CAN PAZARI

kamyonda-can-pazari Kütahya'da kamyon ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, kaza sonrası can pazarı yaşandı. Kaza, Kütahya-Tavşanlı karayolunun 2. kilometresinde meydana geldi.

TAM GAZ GERİ

tam-gaz-geri Siyasilerin her seferinde büyüyen ve gelişen Kütahya örneği verdiği ilimizde istatistikler siyasileri yalanlıyor. 1990 yılında yapılan nüfus sayımına göre 578 bin 020 olan Kütahya nüfusu 2014 yılı

İSMET GÜRAL MODERATÖR OLACAK

ismet-gural-moderator-olacak Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türk-Macar İş Konseyi Başkanı Kütahyalı işadamı İsmet Güral, 24 Şubat 2015 günü düzenlenecek olan iş formunda moderatörlük yapacak.

KAR VE TİPİ YOLLARI KAPATTI

kar-ve-tipi-yollari-kapatti Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle şehirlerarası yollarda ulaşımda büyük aksamalar yaşanıyor.

OPR. DR. HACI KOÇ AVRUPAGÖZ’de

opr-dr-haci-koc-avrupagozde Göz Doktoru Op. Dr. Hacı Koç’un, Avrupagöz Merkezinde hasta kabulune başladığı bildirildi.

KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

karla-mucadele-suruyor Kütahya Belediyesi, karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

GENÇLİK TEHDİT ALTINDA

genclik-tehdit-altinda Gençlerdeki uçucu madde ve uyuşturucu bağımlılığının her geçen gün artması aileleri korkutuyor. Lise ve üniversite öğrencilerini uyuşturucu batağına çekmek isteyen zehir tacirlerine karşı en

KÜTAHYA'DA EV YANGINI

kutahyada-ev-yangini Kütahya'da 2 katlı evin üst katında sobadan çıktığı tahmin edilen yangın, mahallede korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ

trafik-kazasi-1-olu Kütahya'da, kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

KAR KALINLIĞI 20 CM'Yİ BULDU

kar-kalinligi-20-cmyi-buldu Kütahya, yoğun kar yağışı ile yeniden beyaza büründü.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı