19 Nisan 2024 Cuma

KUTSO'dan Komutana ziyaret

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu'na, göreve başlamasından dolayı tebrik ziyaretinde bulundu.

kutsodan-komutana-ziyaret
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Başoğlu'na Kütahya'nın eğitim hayatına önemli katkıları olacağını, her bilgili insanın bulunduğu ortama değer kattığını, kendisinin bilgi ve birikimi itibariyle Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı ve kent bir şans olduğunu söyledi.
Kütahya'nın eğitim, ticaret ve sosyal yaşam durumu hakkında düşüncelerini paylaşan Güral, eğitim alanında orta öğretim kampüsüne ihtiyaç olduğunu, dağınık yerlerdeki okulların çalışmalarının daha zor olduğunu, çocukların gelişiminin gözlemlenmesi gerektiğini belirtti.
KUTSO Eğitim Vakfı'nın da kuruluş sürecinin devam ettiğini anlatan Güral, KUTSO Yönetim Kurulu olarak, KUTSO'nun küçük bütçesi ile büyük işler yapmaya çalıştıklarını belirtti.
"Eğitemediğiniz insanı kazanamıyorsunuz" diyerek sözlerine devam eden Güral, Kütahya'da bir vakıf üniversitesi kurulmasının eğitim hayatına kazandıracağı avantajlardan bahsetti.
Tuğgeneral Celal Başoğlu ise ziyarette şunları söyledi: "Biz de burada yetiştik, yeniden görev yapmak ve hizmet etmek adına Kütahya'ya döndük geldik, bir şeyler verirken, bir şeyler de öğreneceğiz. Bilgi ve tecrübelerinizden yararlanacağımız çok konu var. Kütahya'ya katkı sağlamayı umuyorum, şahsım olarak katkı sağlamaya her zaman hazırım. Sizin gibi kuruluşların, işadamlarımızın ve sanayicilerimizin destekleri ve yaratılacak sinerji çok önemli. Bilgi ve imkanlarımızın gücü oranında desteğe, Kütahya'nın eğitim, kültür, sosyal hayatına hizmet etmeye hazırız."

Haber okunma sayısı: 1310
Haber eklenme tarihi : 06.09.2012 17:31



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı