19 Nisan 2024 Cuma

KÜTAHYA’DA SiYASi KAOS

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Kütahya ve ülke genelinde yaşanan siyasi kavgalar vatandaşı tedirgin ediyor.

kutahyada-siyasi-kaos
Yaklaşan yerel seçimler öncesi adaylar proje ve çalışmalarını vatandaşa anlatmaya çalışırken ortaya çıkan kaset ve iddialar vatandaşı tedirgin ediyor. Ülke genelinde ve Kütahya’da da etkili olan siyasi belirsizlik 30 Mart tarihinde yapılacak seçimlere ayrı bir önem yüklüyor.
AK Parti yerel seçimlerde alacağı oy oranı ile vatandaştan güvenoyu almak isterken, Muhalefet partileri ise seçmenin iktidara ders vermesi gerektiği görüşünü savunuyor.
Kütahya’da yaşanan siyasi gerginlik ise temiz sayfa anlamına gelen seçimlerin Kütahya’da çok da temiz geçmeyeceğini gösteriyor.
30 Mart’ta yapılacak seçimlerle ilgili Kütahyalı vatandaşlar, bu seçimin kader seçimi olduğunu çıkacak sonuç ile hem muhalefete hem de iktidara ders verileceğini belirtiyor.
Adaylar arasında siyasi etiğe ve üsluba yakışmayan kavgaların Kütahya’ya yakışmadığını kaydeden vatandaşlar, “ Adayların kendi arasında yaşadıkları kavga ve tartışmalar demokrasiye yakışmıyor. Zaten insanlar kararını veriyor. Adaylar kendi projelerini ve yapılabilirliklerini tartışmak yerine eski sayfaları açarak kendi kendileriyle çelişiyor. Seçmen artık eskisi gibi değil, adaylarda bunun farkına varmalı ve siyasetçi kimliğine yakışır biçimde yarışmalı. Siyasiler TBMM’de yaşanan kavgalar ile Kütahya’nın anılmasını değil, yapılan yatırımlarla, kurulan fabrikalarla anılan bir Kütahya’nın siyasetçisi olmaya özen göstermeli. Yarın yüz yüze geldiklerinde kafalarını çevirmek yerine Kütahya için kenetlenmeleri ve Kütahya menfaatleri için bir araya gelmeleri gerekmektedir.” diye konuştular.
 

Haber okunma sayısı: 2852
Haber eklenme tarihi : 07.03.2014 09:57



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Kütahya İçin Alim IŞIK

    Misafir Allahın izni ile Kütahya'mız 30 Mart'tan sonra hak ettiği değeri uzun bir zaman sonra Sayın Prof. Dr. Alim IŞIK Bey ile bulacaktır. 12 Mart 2014 15:32

  • Acaba Alim IŞIK için KÜTAHYA harcanmış olmasın...

    Misafir Bilgisayardan kopyala yapıştır... olumlu olumsuz herşeye gündemde kalmak adına önerge veren alim ışık ne yaptı ne eseri var ki... Kütahya ve geleceği ona kurban ediliyor... 09 Nisan 2014 07:40

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı