25 Nisan 2024 Perşembe

KÜTAHYA KOKUYOR

Kütahya’nın gelişen bulvarı olarak gösterilen ve şehrin eğlence mekanlarının yer aldığı Atatürk Bulvarında geceleri meydana gelen çöp kokusu hem cadde sakinlerini hem de eğlence yerlerinde oturanları rahatsız ediyor.

kutahya-kokuyor
 KÜTAHYA'YA YAKIŞMIYOR
Kütahya’nın en geniş ve gelişmeye açık caddelerinden olan Atatürk Bulvarında çöp sorunu vatandaşın tepkisine neden oluyor. Atatürk Bulvarında büyük çöp konteynırlarının olmaması sebebiyle apartman sakinleri çöplerinin kapılarının önüne kaldırım kenarına bırakıyor. Çöplerin akşam saatlerinde toplanması sebebiyle gündüzden bırakılan çöpler çevreye kötü kokular yayıyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte artan sıcaklıklar sebebiyle kaldırım kenarına bırakılan çöpler çevreye kötü koku yaymasının yanında çöplerin pis sularda kaldırımlara sızıyor. Cadde sakinleri çöplerin toplanma saatlerinin değiştirilmesini talep ederken “ Atatürk Bulvarında sıcaklıkların artması ile birlikte oluşan çöp kokusu evlerimize kadar geliyor. Belediyeden bu konuda çözüm bekliyoruz. Çöplerin birikmiş görüntüsü de cadde üzerinde ki kaldırımlara hiç yakışmayan bir görüntü ortaya çıkartıyor” dediler. 
 
OTOGARDA’DA SIKINTI ÇÖP
Atatürk Bulvarında yaşanan çöp sıkıntısı otogarda da yaşanıyor. Otogar esnafları ve otobüs firmalarının yazıhanelerinde çalışanlar bazı zamanlar oluşan çöp kokusu nedeniyle otogar içinde durmanın imkansız hale geldiğini dile getiriyorlar. Kütahya’ya gelen yolcuların direk olara kokuyu hissettiğini ifade eden otogar esnafları “ Kütahya’nın genelinde yaşanan çöp sıkıntısı otogarda da yaşanıyor. Kütahya’ya gelen insanları maalesef çinimiz ve porselenimiz ile karşılamak yerine kötü çöp kokusu ile karşılıyoruz. Kokunun yanında vaktinde toplanmayan çöplerin görüntüsü de hiç hoş olmayan bir görüntü” dediler. 

Haber okunma sayısı: 2182
Haber eklenme tarihi : 28.06.2014 07:15



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı