28 Mart 2024 Perşembe

KÜTAHYA BELEDİYESİ ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nu 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü

kutahya-belediyesi-cicek-bahcesi-gibi
30 Mart Yerel Seçimleri'nde yüzde 48,9 oranında oy alarak Kütahya Belediye Başkanı seçilen Kamil Saraçoğlu, göreve başladığı günden itibaren ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.
Saraçoğulu'nun göreve başlaması sebebiyle gönderilen çiçekler başkanlık makamı ve makam odası girişindeki sekreterya kısmını çiçek bahçesine çevirdi.
Başkan Saraçoğlu, mesaisinin büyük bir bölümünü kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle çeşitli dernek üyelerini ağırlayarak geçiriyor.
Bizzat yapılan ziyaretlerin yanı sıra birçok kurum ve kişi de makama gönderdikleri çiçeklerle Başkan Kamil Saraçoğlu’a tebrik ve 'hayırlı olsun' dileklerini iletiyor. Ziyaretçilerin beraberinde getirdiği ve gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamında çiçekleri koyacak yer kalmayınca, çiçeklerin bir bölümü makamın girişinde yer alan sekreteryanın bulunduğu bölüme konmaya başlandı.

Haber okunma sayısı: 1218
Haber eklenme tarihi : 15.04.2014 13:07



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı