29 Mart 2024 Cuma

KÜTAHYA BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

30 Mart yerel seçimlerinde yeniden şekillenen Kütahya Belediye Meclisi, ilk toplantısını yaptı. Toplantıda Belediye Başkan Yardımcılığına Mehmet Özdoğan’ın atandığı bildirildi.

kutahya-belediye-meclisi-ilk-toplantisini-yapti
 Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu başkanlığında Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti grubundan 18, MHP grubundan ise 13 üye katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan toplantıda konuşan Başkan Kamil Saraçoğlu, demokrasinin gereği olan seçimlerin geride kaldığını belirterek, “30 Mart yerel seçimleri hem şehrimize hem ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Milletimizin teveccühü ile Belediye Başkanlığı ve şehri emin görevini Allah bizlere nasip etti. Aynı zamanda Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız da milletimizin teveccühü ile seçildiler. Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah hem şehrimiz hem ülkemiz için hayırlı vazifelerimiz olur. İnşallah hayırlı hizmetler hep beraber yaparız.” diye konuştu.
 
“MUHALEFET YAPMIŞ OLMAK İÇİN MUHALEFET YAPMAYACAĞIZ”
MHP grubu adına söz alan Belediye Meclis Üyesi Salih Özden’de MHP Meclis grubu olarak Kütahya’nın sorunlarını çözmek Kütahya’da yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına hep birlikte çaba göstereceklerini kaydetti. Özden, “Kütahyalı hemşehrilerimizin Kütahya’da yaşamaktan mutlu ve Kütahya’da yaşamaktan onurlu olmalarını istiyoruz. Muhalefet yapmış olmak için muhalefet yapmayacağız. Belediye Meclisi bir karar organıdır ve karar organı da yönetimin kalbidir, biz kalbin doğru atmasını sağlayacağız. Milletimizin menfaatine ve yönetmeliklere uygun her projeyi sonuna kadar destekleyeceğiz.” İfadelerini kullandı. 
Toplantının sonunda konuşan Belediye Başkanı Çimen, Belediye Başkan Yardımcılığı görevi için AK Parti Kontenjan Meclis Üyesi Mehmet Özdoğan’ın görevlendirdiğini belirterek, Özdamar’a yeni görevinde başarılar diledi.
 

Haber okunma sayısı: 1887
Haber eklenme tarihi : 09.04.2014 13:38



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı