24 Nisan 2024 Çarşamba

KRİZ KAPIDA MI ?

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun bedelli askerlik eğitim yerleri arasına Kütahya’nın alındığını müjdelemek için yaptığı basın toplantısı kafalarda soru işareti yarattı. Kütahya siyasi kamuoyu Belediye Başkanının tek kişilik basın toplantısını “Kriz Kapıda mı?” dedirtti.

kriz-kapida-mi-
 Perşembe günü Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun düzenlediği basın toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti il yönetimi arasında sorun var dedikodularını ayyuka çıkardı. Başkan Saraçoğlu bedelli askerlik ile ilgili yaptığı açıklamada şahsi girişimlerini ön plana çıkarırken müjdeyi ben vermek istedim diye konuştu. 
 
“SEN,BEN YOK. BİZ VARIZ” SLOGANI TARİH OLDU
 
Belediye Başkanı Saraçoğlunun bedelli askerlik eğitim yerleri arasına Kütahya ‘nın da alındığı müjdesini verirken yaptığı basın toplantısı ve tarzı çok eleştirildi.  Başkan Saraçoğlu şahsi girişimlerini ön plana çıkarırken Kütahya Ak Parti milletvekilleri ve muhalefet parti milletvekili çalışmasını görmezden geldi. Daha önceleri Kütahya’yı ilgilendiren konularda basın açıklamaları il başkanlığı bünyesinde ve geniş katılımlar ile yapılırken Belediye Başkanının aceleci tavrı siyasi dedikoduların doğruluğunu kanıtladı. Daha önce ilk kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kullanılar "Sen ben yok biz varız" sloganı da böylece tarih olmuş oldu.

 
İL BAŞKANI ve VEKİLLERİN HABERİ YOK
 
Basın toplantısının ardından belediye başkanı Saraçoğlu’nun müjdesini teyit etmek isteyen basın mensupları siyasi parti il başkanları şişli escort ve mevcut milletvekilleri ile iletişim kurmaya çalıştılar. Kütahya AK Parti Milletvekilleri “henüz net bir şey yok “ açıklamaları yaparken; Millletçi hareket partisi kanadı “araştırıyoruz” dedi. CHP milletvekili Kasap ise çakışmalarımızın meyvesi alındı. Haber doğrudur. Kazanan Kütahya oldu” açıklaması yaptı.
 
SÖYLENTİ OLMAKTAN ÇIKTI
Belediye Başkanının basın toplantısının ardından Kütahya siyasi kamuoyu müjdeli haberin verilme şeklini tartışır oldu. Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz “ekutahya.com” yazar ve editörleri “Kamil başkan düğün konyoylarında gelin arabasını geçerek gelen habercilere benzemiş. Böyle bir başarı Kütahya siyasilerinin başarısıdır. Kamil başkan erken kalkan yol alır demiş reklamını yapmış. İl yönetimi ve arasında ki siyasi kavga artık gün yüzüne çıkmıştır” yorumlarında bulundu.

Haber okunma sayısı: 2805
Haber eklenme tarihi : 09.08.2018 22:32



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı