23 Nisan 2024 Salı

KİNAY ' ALİM IŞIK İZANINI DA İNSAFINI DA KAYBETTİ'

Kütahya Ak Parti Milletvekili Hasan Fehmi Kinay , geçtiğimiz belediye başkanlığı seçimlerinde , MHP'den Kütahya Belediye Başkanı adayı olan, MHP Kütahya Milletvekili Prof Dr. Alim Işık hakkında açıklamalarda bulundu. Kinay,'Alim Işık ikinci kez Belediye Başkanlığı seçimini kaybedince izanını da insafını da kaybetti.'dedi.

kinay--alim-isik-izanini-da-insafini-da-kaybetti
 İşte Ak PArti Kütahya Milletvekili hasan Fehmi Kinay'ın açıklaması ;

'Ara sıra ne dediği tam anlaşılmayan beyanatlarıyla AK Parti kadrolarına sataşmayı marifet sayıyor. Sayın Milletvekili YHT için verdiğimiz müjdeyi içine sindirememiş. Çünkü bunlar Zafer Havalimanının yapılacağına da inanmamıştı. Davet edildiği halde yüzü olmadığı için açılış törenine gelememişti. YHT için de aynısı olacak. Şehir Hastanesi için de aynısı olacak. Bizim yaptığımız büyük yatırımları içine sindiremiyor. Olmayacak diyor, yapamayacaklar diyor ve kendince karalama yapıyor. İsteyen boş laf üreten soru bankası Alim Işık'a inansın. Kütahya'yı kötülesin. Ruhunu karartsın.
Alim Işık oldum olası muhalefette. Bu kadar uzun yıl muhalefette kalınca tabii ruhen çöküntü yaşıyor. İki kez Belediye Başkanlığına aday olup da kazanamayınca çuvallıyorsun. Eğer Kütahya'ya bir iyilik yapmak istiyorsa susup bizlere dua etsin.
Milletvekili olarak herhangi bir müjde veremeyen ve bunun ezikliği içinde verdiğimiz müjdeleri de karalamaya çalışan Alim Işık'a acıyoruz.
 
Boğazımızdan haram lokma geçmedi. Yaptığımız bir suistimal varsa bunu derhal savcılığa bildirsin. Eğer bildirmezsen namertsin, iftiracısın. Buradan açıkca meydan okuyorum.
 
12 yıldır AK Parti kadrolarını suçladınız ama en yüksek oyu defalarca biz aldık. Ben üç kez yüksek oy oranıyla Milletvekili seçildim. Milletimiz bizi İktidara getirdi. Siz iktidara gelemediniz. Muhalefet yapmayı da beceremiyorsunuz. Hakaret etmek karalamakla muhalefet olmaz. Seçmenimize hakaret edemezsin. Milleti bize oy verdiği için suçlayamazsın. Yoksa zavallı duruma düşersin.'

Haber okunma sayısı: 1469
Haber eklenme tarihi : 02.08.2014 21:05



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı