19 Mart 2024 Salı

KAMYONDA CAN PAZARI

Kütahya'da kamyon ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, kaza sonrası can pazarı yaşandı. Kaza, Kütahya-Tavşanlı karayolunun 2. kilometresinde meydana geldi.

kamyonda-can-pazari
 Edinilen bilgiye göre, Tavşanlı istikametinden Kütahya'ya gelmekte olan Ali Osman Çelik (50) yönetimindeki 43 AK 717 plakalı toprak yüklü kamyon, Yusuf Yurttaş (49) yönetimindeki 34 JC 4619 plakalı sigara ve gıda maddesi yüklü TIR ile çarpıştı. Kazada, kamyon sürücülü Ali Osman Çelik araç içerisinde sıkıştı.
Olay yerinden geçen vatandaşlar, sürücünün araçta sıkıştığını fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servisi ekipleri sürücüyü çıkaramayınca itfaiye ve AFAD ekiplerine haber verildi.
İtfaiye ve AFAD ekiplerinin yaklaşık 30 dakika süren kurtarma çalışmalarının ardından araçtan çıkarılan Ali Osman Çelik, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaza sebebiyle trafik 1 saat süreyle tek şeritten sağlanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Haber okunma sayısı: 2718
Haber eklenme tarihi : 03.03.2015 16:55



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı