25 Nisan 2024 Perşembe

Fuarın incisi FAW

Bu yıl 38.kez kapılarını ziyaretçilerine açan Kütahya 38. Geleneksel El Sanatları ve Genel Ticaret Fuarında Sunartek Otomotiv’in Kütahya’ya getirdiği Faw marka hafif ticari araçlar büyük beğeni topluyor.

fuarin-incisi-faw
 Sunartek Otomotiv tarafından Kütahya’ya getirilen Çinli üretici tarafından üretilen hafif ticari araçları Kütahya Geleneksel El Sanatları ve Genel Ticaret Fuarında sergiliyor. Çift kabin, tek kabin, Ciyt Van ve Panel Van modelleri ile görücüye çıkan Faw marka araçlar fuarı gezenler tarafından ilgi görüyor. Küçük ama kullanışlı modeller ile ticari yaşama yeni soluk getirecek olan Faw marka araçlar tanıtım amaçlı olarak 15 bin 475 Türk Lirasından başlıyor. 100 bin kilometre yada 2 yıl garanti ile satılan araçlar işlevselliği ile ticaretin erbabı olmaya aday gözüküyor. Sunertek Otomotiv yetkilisi Ahmet Tekdemir “ Çinli üretici Faw!ın ürettiği araçların Kütahya’ satış temsilciğini aldığımız günden buyana yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Hafif ticari araçlar gündelik ticaret yaşamında birçok esnafımızın yükünü hafifletecek. Araçlarımız tanıtım amaçlı olarak 15 bin 475 lirandan başlayan fiyatlardan halkımıza satıyoruz. Araçlarımız 100 bin kilometre ve 2 yıl garanti kapsamındadır. 38. Geleneksel El Sanatları ve Genel Ticaret Fuarında açtığımız stantla araçların tanıtımını yapıyoruz. Gördüğümüz ilgi yoğun” dedi. 

Haber okunma sayısı: 1706
Haber eklenme tarihi : 01.09.2012 12:00



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı