28 Mart 2024 Perşembe

ERDOĞAN GELECEK

10 Ağustos 2014 tarihinde, ilk defa doğrudan halkoyu ile seçilen Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakanlık görevlerini yürütürken en çok oy aldığı iller arasında bulunan Kütahya’yı ziyaret edeceği öğrenildi.

erdogan-gelecek
 KÜTAHYA; CUMHURDAN NE İSTEYECEK!
İlimizde gerçekleştireceği ziyaret kapsamında resmi kurumlara ziyaret edecek ve bazı açılışlara katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, alınan bilgilere göre, şehir efsanesi diye adlandırılan ‘ Kütahya Şehir Hastanesi’ nin de temel atama törenine katılacağı öğrenildi.
 
‘YHT VE ZAFER HAVALİMANI ERDOĞAN’IN HEDİYESİDİR’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan sıfatı ile ilimize gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Kütahyalı vekillerin , proje sunmadığı yönünde , yerel basın organlarında çıkan haberler sonrası , açıklamalarda bulunan Ak Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay ; ‘ Cumhurbaşkanımıza, başbakan döneminde Yüksek Hızlı Tren ve Şehir Hastanesi olmak üzere iki büyük projeyi bizzat kendim sundum. Tüm Kütahya Milletvekilleri olarak bu projelerin takipçisi olduk.’ Açıklamasını yaptı.
Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın ilimize Cumhurbaşkanı olarak ilk kez yapacağı ziyarete, ana gündem konularının, Şehir Hastanesi, Yüksek Hızlı Tren, ikinci üniversitenin ilimize kazandırılması ve Bor Madenlerinin durumu olması bekleniyor.
 
 

Haber okunma sayısı: 2066
Haber eklenme tarihi : 13.11.2014 09:59



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı