25 Nisan 2024 Perşembe

BİZE YAKIŞMIYOR

Yaklaşan yerel seçimler öncesi adaylar gelişmiş Kütahya profili çizerken Kütahya kent meydanında ki otobüs durakları adayların söylemlerinin tak aksini gösteriyor.

bize-yakismiyor
 Kütahya Otobüs duraklarındaki görüntü yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediye Başkan adaylarının çizdiği gelişmiş Kütahya profiline uymadığı gözüküyor.
Kütahya’nın en merkezi yerinde bulunan otobüs duraklarının koltuklarının kırık olması ve yapılan tüm şikayetlere rağmen belediye tarafından onarılmaması Kütahya Belediyesinin vatandaşına olan saygısını gösteriyor.
 
“KENTİN VİTRİNİ”
Otobüs duraklarının şehrin vitrini olduğunu hatırlatan vatandaşlar şehre gelen yabancıların ilk uğrak yerinin otobüs durakları olduğunu belirterek Belediyenin en azından kent merkezinde bulunan durakları Kütahya’ya yakışır biçimde düzenlemesi gerektiğini söylüyorlar.
Otobüs duraklarını genellikle kadınların ve yaşlıların kullandığına dikkat çeken vatandaşlar, “250 bin nüfuslu şehrimizin en merkezi yeri olan Halk ve İş Bankası önündeki Otobüs duraklarının oturakları kırılmış veya yok edilmiş. Yaşlılar, hasta ve bastona muhtaç ihtiyarlar, kucağında ki küçücük bebeğiyle otobüs bekleyen anneler otobüs duraklarında tabiri caizse işkence çekmektedir. Kütahya Belediyesinin bir senedir bu halde olan durakları ne zaman tamir edeceğini merak ediyoruz. Halka hizmet olan duraklarla ilgilenmek bu kadar zor olmamalı” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Haber okunma sayısı: 1822
Haber eklenme tarihi : 24.01.2014 11:07



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı