20 Nisan 2024 Cumartesi

BEYAZ ESARET

Kütahya’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı hayati felç ederken, il genelinde yaklaşık 150 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

beyaz-esaret
Yoğun kar yağışı sebebiyle Kütahya-Afyonkarahisar ve Kütahya-Eskişehir, Kütahya-Gediz ve Kütahya-Tavşanlı karayollarında yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kamyon ve TIR'ların yola çıkışına izin verilmiyor. Kamyon ve TIR'lar, dinlenme tesislerinde bekletiliyor.
Sürücüler, "Yoğun kar yağışı sebebiyle Kütahya'da mahsur kaldık. Bu gece buradayız. Yollar açılırsa yolumuza devam edeceğiz. Yolların açılmasını bekliyoruz" dediler.
Kent merkezinde kar kalınlığı 60, yüksek kesimlerde de 1 metreye ulaştığı öğrenildi.
Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yetkilileri, yoğun kar yağışı sebebiyle yaklaşık 150 köy yolunun ulaşıma kapandığını ifade ettiler. Ekiplerin, köy yollarının tekrar ulaşıma açılmaya çalışma başlattığı belirtildi.
Bu arada, Kütahya Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, diğer araçların kar lastiksiz ve zincirsiz yola çıkmalarına izin vermiyor.

Haber okunma sayısı: 1285
Haber eklenme tarihi : 13.01.2015 09:00



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı