16 Nisan 2024 Salı

Başkan İça, muhtarlarla buluştu

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, 60 Mahalle muhtarıyla Belediye meclis salonunda toplantı düzenledi.

baskan-ica-muhtarlarla-bulustu
 Başkan İça toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarların talepleri doğrultusunda bilgilendirme toplantılarını düzenli olarak gerçekleştirme kararı aldıklarını söyledi.  Belediye’nin Kütahya’da yapılan çalışmaların muhtarlara ve vatandaşlara yeterince gösteremediklerini kaydeden İça, çalışmaların gösterilmesi ve tanıtılması anlamında periyodik geziler düzenleyeceklerini anlattı.

Başkan İça, “Biliyorsunuz ki belediyemizin bir gezi otobüsü var. Belediyemizden rehberler eşliğinde zaman buldukça benimde katılacağım geziler düzenleyeceğiz. Bu sayede hem sizler bilgileneceksiniz hem de bilgilendireceksiniz. Bizlerin en büyük eksikliği yaptığımız çalışmaları tanıtma fırsatı bulamıyoruz. Biz gezilerimizi öncelikle muhtarlarımız ve azalarımızla birlikte düzenleyerek önce sizleri bilgilendireceğiz.  Bu sayede hem eksikliklerimizi giderme fırsatı bulur hem de çalışmalarımızı sizlere aktarma şansı yakalarız.” Dedi.


Haber okunma sayısı: 1279
Haber eklenme tarihi : 13.09.2012 17:11



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı