25 Nisan 2024 Perşembe

Akillere BÜYÜK tepki

Dün akşamüzeri Kütahya’ya gelen Akil İnsanlar Heyeti Kütahya’da kaldıkları otel önünde büyük tepki gördü. Yaklaşık 2 bin kişilik ellerinde Türk Bayrağı olan gurup akilleri protesto etti. Otel önünde ki kargaşada bazı akillere yumruklu saldırı olduğu iddia ediliyor.

akillere-buyuk-tepki

Akil adam tokat yedi”

AKİL İnsanlar Ege Heyeti Başkanı Tarhan Erdem, Heyet Genel Sekreteri Arzuhan Doğan Yalçındağ, Avni Özgürel, Hasan Karakaya, Fuat Keyman, Fehmi Koru ve Fadime Özkan Kütahya’ya geldi. Kütahya Belediye Başkanı ve Bazı siyasi partiler ile bir araya gelen heyet toplantı için Hilton Oteline geldi. Hilton oteli önünde ise büyük bir protesto ile karşılaşan Gurup şaşkına döndü. Çok sayıda polis ekibinin önlem aldığı Otel önünde bir ara kargaşa yaşandı.Yaşanan kargaşada Akiller gurubunda ki Avni Özgürel’in yumruk yediği iddiası ortaya atıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

GAZETECİLERE AMBARGO

Topalantı salonunda Kütahyalı gazetecilerin kısmen alınmasına izin verilirken, Basın mensuplarının fotoğraf çekmesi, video kaydetmesi ve soru sormasına yasaklama getirildi. Ege heyetinde 3 gazeteci bulunurken gazetecilere ambargo uygulanması “neler oluyor” dedirti.


Haber okunma sayısı: 10570
Haber eklenme tarihi : 27.04.2013 12:19



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı