24 Nisan 2024 Çarşamba

ESNAFIN SAYGINLIĞI ARTTI

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya esnafının ve esnaf teşkilatlarının kamu kurum ve kuruluşlarında saygınlık kazanan bir kurum olduğunu belirterek, 4 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak olan birlik seçiminin Kütahya hayırlı olmasını diledi.

-esnafin-sayginligi-artti
Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KUTESOB) başkanı İbrahim Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana birlik ve beraberlik içerisinde olumsuz giden birçok problemi çözüme kavuşturduklarını söyledi. 
Esnaf teşkilatları olarak 1 Ocak’tan itibaren bir seçim takvimine girdiklerini hatırlatan Başkan Yiğit, tamamlanan 48 oda seçiminin ardından Esnaf Odaları Birliği seçiminin 4 Mayıs’ta yapılacağını kaydetti.
KUTESOB Birlik Başkanlığına 2009 yılında olağan üstü kongre ile seçildiğini hatırlatab Başkan Yiğit,  “Görevi aldığımızda çok sıkıntılı bir esnaf teşkilatı vardı. Ekonomik olarak, birlik beraberliği olmayan, basınla sıkıntılar yaşayan, Esnafını layıkıyla temsil edemeyen,  KESPAŞ adlı bir şirket nedeniyle ciddi ekonomik sıkıntı içerisinde olan ve bu nedenle sosyal boyutta kurumlarla diyalogları zayıf olan bir esnaf birliği vardı. Ben, yönetim kurulu arkadaşlarım ve tüm oda başkanlarımız gayretli çalışmalarımız ile sosyal boyutta, ekonomik boyutta teşkilatımızı nerelere getirebiliriz diye düşündük ve düşündüklerimizi uygulamaya koyduğumuzda öncelikle ekonomik sorunlarımızı giderdik ardından birlik ve beraberlik noktasındaki sıkıntılarımızı çözdük. Ben bu birlik ve beraberliğin sağlanmasında bizlere yardımcı olan yönetim kuruluma, oda başkanlarımıza, burada çalışan personelimize teşekkür ediyorum. Şuan esnaf teşkilatları Allah’ın izni ile vizyonu ile ekonomik imkanları ile en iyi noktaya gelmiş durumda. Birlik beraberlik noktasında da en üst seviyededir” diye konuştu.
Başkan İbrahim Yiğit ayrıca 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkanı olan Kamil Saraçoğlu’nu tebrik ederek “Esnaf teşkilatları ve şahsım adına kendisini tebrik ediyorum ve hayırlı olsun diyorum. Kütahya adına yapılacak her türlü ekonomik ve sosyal boyutta yapılacak her hizmetinde yanında olacağımıza ve destek vereceğimizi belirtmek istiyorum”  dedi. 

Haber okunma sayısı: 1061
Haber eklenme tarihi : 08.04.2014 10:47



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı