19 Nisan 2024 Cuma

Üreticiler birleşti

Emet İlçesinde yıllardır kurulması için büyük emek verilen Süt üreticileri birliği hayali gerçekleşti. İlçede süt üretimi gerçekleştiren üreticiler ile Emet Ziraat odası başkanı Sami Yüksel’in teşebbüsleri ile birlik kurulurken yapılan kongre ile yönetim kurulu seçilerek görevine başladı.

ureticiler-birlesti
 Emet Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıda başkanlığına İbrahim ŞENGÜL’ün getirildiği yönetim kurulunda;” Ahmet Ünlü, Adem Şener, Durası Arslan, Yusuf Bütün” görev aldılar. Başkanlığa seçilen İbrahim Şengül kuruluşunda emeği geçen başta Ziraat Odası olmak üzere herkese teşekkür ederken yöremizdeki süt üreticilerinin haklarını savunmak adına aktif bir çalışma içinde olacaklarını ifade etti.

Emet Ziraat Odası başkanı Sami Yüksel ise “Birliğimiz, halka açık olup, çiftçi kayıtları yapılmaktadır. Uzun bir süredir Süt Üreticileri Birliği´ni kurma çalışmalarımız başlamıştı. Çok zor engeller aşarak Emetli üretici halkımıza bu hizmeti getirmeyi başardık. Tekrar emeği geçen tüm çiftçi arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Emet  halkının çok konularda ve kurumlardan mahrum olduğu ilçemiz her konuda gelişmeyi hak etmiştir. İlçemize hayırlı olsun “dedi.

E.K.


Haber okunma sayısı: 1245
Haber eklenme tarihi : 06.09.2012 17:23



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı