26 Nisan 2024 Cuma

Traktör kazası 4 yaralı

Domaniç ilçesine bağlı Kocayayla mevkiinde freni patlayan traktör kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

traktor-kazasi-4-yarali
Edinilen bilgiye göre, orman köylülerine hak olarak verilen ağaçları kesip yükledikten sonra köye gitmek üzere yola çıkan M.B. yönetimindeki traktör, Kocayayla mevkiinde bayır aşağı giderken frenleri boşaldı. Direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi üzerine kontrolden çıkan traktör yolun sağındaki şarampole yuvarlandı. Kaza sırasında yoldan çıkan traktörün üzerindeki yolculardan Süleyman Kahraman, son anda traktörden atlarken, kafasını römorka çarparak ağır yaralandı. Traktör sürücüsü ve traktör üzerinde bulunan A.A. ise hafif şekilde yaralandı. Yaralı traktör sürücüsü ile A.A., olay yerine gelen 112 acil servis ambulanslarında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Domaniç Devlet Hastanesi'ne, kafasını römorka çarparak ağır yaralanan S.K. ise İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Acil serviste yapılan müdahalenin ardından S.K. ameliyata alındı.


Haber okunma sayısı: 2113
Haber eklenme tarihi : 24.11.2013 14:34



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı