25 Nisan 2024 Perşembe

Teslimat ne zaman ?

TOKİ tarafından İlçede 2010 yılında başlatılan dar gelirli vatandaşlara yönelik dairlerin ne zaman teslim edileceği ilçede merak konusu oldu.

teslimat-ne-zaman-
 “MERAK EDİYORUZ”
TOKİ tarafından Altıntaş İlçesinde yapımına 2010 yılında başlanan konutların halen teslim edilmemesi ilçe halkında ve kura sonucu daire kazanan vatandaşlar dairelerin neden hala teslim edilmediğini merak ediyor.  2010 yılında dar gelirli vatandaşlara yönelik olarak inşaatına başlanan 48 dairenin kura çekimi ise geçen yıl 17 Kasım’da gerçekleştirildi. Yapılan kura çekimi sonrasında en kısa sürede dairelerine kavuşmayı umut eden vatandaşlar 2013 yılının sonuna gelinmesine karşın dairelerin neden telsim edilemediğini merak ediyorlar.  Daire sahipleri konu ile ilgili olarak yetkililerden bir açılama beklerken TOKİ yetkilileri dairelerin ruhsat probleminden dolayı telsim edilemediğini söylediler. 
 
“ORTADA KALDIK”
Kış aylarına girildiğini ve havaların soğumaya başladığını ifadeden daire sahipleri “ Bizler için yapılan 48 dairenin normal şartlar altında teslim edilmesi gerekiyordu. Kış mevsimine girdik.  Biz bütçemizi taşınacağımız evlere göre ayarlamıştık. Şimdi evler bize teslim edilmediği için ortada kaldık. Dairelerin bir an önce bizlere teslim edilmesini istiyoruz. Yetkililerden bu konuda yardım istiyoruz” dediler. 
 

Haber okunma sayısı: 1508
Haber eklenme tarihi : 21.09.2013 10:56



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı