17 Nisan 2024 Çarşamba

Tavşanlı'da festival haftası

Tavşanlı ilçesinde bu yıl 14. düzenlenen Leblebi ve Kömür Festivali başladı.

tavsanlida-festival-haftasi
Etkinlik kapsamında Acıbadem Eskişehir Hastanesi sponsorluğunda sünnet olan 37çocuk için düzenlenen sünnet konvoyu ardından mevlit-i şerif ve hediye töreni gerçekleşti.
Sünnet çocuğu ailelerine Levent Restaurant da verilen yemekten sonra Cumhuriyet Meydanı'nda Devlet Sanatçısı Hüseyin Kubilay Öztuğ ile tasavvuf ve sema gösterileri yer aldı.
Dünya Müslüman ülkelerinde akan gözyaşları nedeniyle sadeleştirilmiş programlar üzerinde durulduğunu dile getiren Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Mehmet Atabay, "3 Eylül Tavşanlı’nın kurtuluşu ile bu yıl 14.sünü düzenlediğimiz Leblebi ve Kömür Festivali programlarımız 2 gün sürecek. Programlarımızdasponsor alarak bizlere katkıda bulunan firmalarımıza teşekkür ediyor, bu vesile ile de bu tür sosyal etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekibine teşekkürlerimi sunarken bir diğer güzide ekibimiz ZabıtaTeşkilatının 187. Kuruluş yılı olması hasebiyle de Zabıta Müdürlüğümüz nezdinde tüm personelimizin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" dedi.
AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da, "Belediyemizin 14 . düzenlediği Leblebi ve Kömür Festivalinin hayırlı olmasını diliyor, festivaldeki çeşitli organizelere sponsor alarak destek veren firmalarımıza ve sünnet organizasyonundaki ricaları kırmayan Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Mehmet Ali Özatik ve personeline Tavşanlı Halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Programda sponsor olarak destek veren firmalara ve misafir sanatçılara günün anısı olarak çini tabak, fincan takımı ve meşhur Tavşanlı Leblebisi takdim edildi.

Haber okunma sayısı: 1351
Haber eklenme tarihi : 03.09.2013 17:01



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı