29 Mart 2024 Cuma

Simav'ı Gökçe Salladı

Kütahya'nın Simav İlçesinde Belediye tarafından düzenlenen Geleneksel Simav Panayırı etkinlikleri kapsamında açık havada sahne alan Gökçe, 7'den 70'e kendisini izleyen herkesi coşturdu.

simavi-gokce-salladi
 Pop müziğin gözde isimlerinden Gökçe, 26 Ağustosta başlayıp 4 Eylülde sona eren 81. Simav Panayırı etkinlikleri kapsamında Panayır alanında dün akşam saat 21.00 de açık havada konser verdi.
Panayır alanını dolduran 7'den 70'e yaklaşık 5 bin Simavlı, Gökçenin söylediği şarkılarla doyasıya eğlendi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gökçe'ye Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan günün anısına porselen fincan takımı hediye etti.
Simav'ı ve Simavlıları çok beğendiğini söyleyen Gökçe, şifalı sularıyla ünlü Eynal Kaplıcalarına konuk olmak üzere mütevazı ve şerin ilçeye tekrar gelmek için söz verdi. Konser sonrası Gökçe ile hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya giren hayranları izdihama yol açtı.

Haber okunma sayısı: 1455
Haber eklenme tarihi : 05.09.2013 12:32



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı