29 Mart 2024 Cuma

Simav'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem

simavda-35-buyuklugunde-deprem Kütahya'nın Simav ilçesinde 3,5 büyüklüğünde meydana gelen deprem Hisarcık ilçesinde de hissedildi.

Simavlı Hanımlardan Kültür İftarı

simavli-hanimlardan-kultur-iftari Kütahya İl Özel İdaresinin 2009 yılında restore ederek Simav'a kazandırdığı Kültür ve Sanat Evini kiralayan hanımların ilk işi buram buram tarih kokan muhteşem konakta kendilerine mükellef bir iftar

Mezarlıklarda Bayram Temizliği

mezarliklarda-bayram-temizligi Kütahya'nın Pazarlar Belediyesi vatandaşların Ramazan Bayramı'nda rahat bir ziyaret gerçekleştirebilmeleri için mezarlıklardaki temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı.

İzmir'de Bıçaklanarak Öldürülen Hamal Simav'da Toprağa Verildi

izmirde-bicaklanarak-oldurulen-hamal-simavda-topraga-verildi İzmir'in Yenişehir semtinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 4 yerinden bıçaklanarak öldürülen 42 yaşındaki hamal Hulusi Yılmaz, memleketi Kütahya'nın Simav ilçesinde gözyaşları arasında toprağa

Simav'da Korkutan Tarla Yangını

simavda-korkutan-tarla-yangini Kütahya'nın Simav 4 Eylül Mahallesi Koşukırı mevkiinde içerisinde balyalanmış samanların bulunduğu 30 dönümlük tarlada dün gece saat 23.00 sularında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Ucuzlayan Saman Fiyatları Besiciyi Rahatlattı

ucuzlayan-saman-fiyatlari-besiciyi-rahatlatti Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde geçen yıl 15 liraya kadar yükselen saman balya fiyatının bu yıl saman bolluğu yüzünden 8-10 TL arasında satılması besicileri rahatlattı.

Kaymakam Sayılır İftar Sofralarına Konuk Oldu

kaymakam-sayilir-iftar-sofralarina-konuk-oldu Kütahya'nın Altıntaş Kaymakamı Osman Sayılır, ilçeye bağlı köylerde ev ziyaretleri yaparak iftar sofralarına konuk oldu.

Simav'da Hakime Veda Yemeği

simavda-hakime-veda-yemegi Simav'dan Sakarya'nın Geyve ilçesine tayini çıkan hakim Ahmet Serhat Ergin için iftar vaktinde veda yemeği düzenlendi.

Park ve Kafelere Yoğun Rağbet

park-ve-kafelere-yogun-ragbet Tavşanlı'da vatandaşlar iftardan sonra park ve kafelere akın ediyor.

SBS Türkiye 1.si Kütahya´dan

sbs-turkiye-1si-kutahyadan 2013 Seviye Belirleme Sınavı sonuçlarına göre 16 öğrenci 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğini paylaştı.

Kaymakam Osman Sayılır Çalışmaları Yerinde İnceled

kaymakam-osman-sayilir-calismalari-yerinde-inceled Altıntaş Kaymakamı Osman Sayılır, ilçede yürütülen bazı yatırım ve çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.2013 yılı KÖYDES Programı kapsamında bulunan ve bir süre önce yapım

'Ölüm Kavşağı'nda Yine Kaza

olum-kavsaginda-yine-kaza Kütahya'nın Simav ilçesi İzmir çevre yolu üzerindeki Çitgöl belde kavşağında meydana gelen trafik kazalarının ardı arkası kesilmiyor.

Hisarcık PTT'de Personel Yetersizliği

hisarcik-pttde-personel-yetersizligi Tek memur ve tek dağıtıcının görev yaptığı Kütahya'nın Hisarcık ilçesi PTT Merkez Müdürlüğü'nde işlerin yoğun olması nedeniyle zaman zaman uzun kuyruklar oluştuğu bildirildi.5 bin 353 nüfusa

14 Yaşındaki çocuk kazada can verdi

14-yasindaki-cocuk-kazada-can-verdi Tavşanlı'da meydana gelen trafik kazasında bir çocuk hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

88 Yıllık okul tarih oldu

88-yillik-okul-tarih-oldu Tavşanlı'nın en eski okullarından birisi olan Fevzipaşa İlkokulu yıllara meydan okuyan hizmet binasını Çıraklık Eğitim Merkezi'ne devretti.1925 yılında açılan okul 2013'de tarihin tozlu sayfalarına

Pide kuyruğunda tatlı telaş

pide-kuyrugunda-tatli-telas Mübarek Ramazan ayını coşkuyla karşılayan Tavşanlı'da her yıl olduğu gibi bu senede iftar vaktinin yaklaştığı saatlerde sıcak pideler için fırınların önünde uzun kuyruklar oluştu.

Hisarcık'ta 271 Kök Kaçak Ekilmiş Haşhaş Bitkisi Ele Geçirildi

hisarcikta-271-kok-kacak-ekilmis-hashas-bitkisi-ele-gecirildi Edinilen bilgiye göre, Hisarcık Jandarma Komutanlığı ekipleri, devriye görevi esnasında yaptığı kontrollerde, Aşağı Yoncaağaç köyünde ikamet eden A.T.(78) isimli kadına ait köy içi mevkiindeki

Simav'da Ambulans Devrildi: 4 Yaralı

simavda-ambulans-devrildi-4-yarali Simav ilçesinde, trafik kazasında yaralanan bir kişi için yola çıkan ambulansın devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Kütahya Aslanapa'da Deprem

kutahya-aslanapada-deprem Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Pazarlar Ziraat Odası kuruldu

pazarlar-ziraat-odasi-kuruldu Pazarlar Ziraat Odası'nın ilk defa gerçekleştirdiği olağan genel kurulu yapıldı.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı