25 Nisan 2024 Perşembe

Atatürk İlkokulunda Bakım Onarım ve Çevre Düzenleme Çalışmaları

ataturk-ilkokulunda-bakim-onarim-ve-cevre-duzenleme-calismalari Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulunda " Okullar Hayat olsun" projesi kapsamında bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

Ucuz kurtuldular

ucuz-kurtuldular Tavşanlı ilçesinde meydana gelen asansör kazasında 2'si ağır, toplam 8 kişi yaralandı.

Trafik kazası 2 ölü

trafik-kazasi-2-olu Gediz ilçesinde bir otomobilin 30 metre yüksekliğindeki uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü. 2 kişi yaralandı.

Pazarlar'da Sbs Başarısı Yüzde 98,5'e Yükseldi

pazarlarda-sbs-basarisi-yuzde-985e-yukseldi Kütahya'nın Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2013 yılı Seviye Belirleme Sınav (SBS) yerleştirme sonuçları açıklandı.

Hisarcık Kaymakamı Göreve Başladı

hisarcik-kaymakami-goreve-basladi İçişleri Bakanlığı'nın yeni atama kararnamesiyle Kütahya'nın Hisarcık ilçesine ataması yapılan Kaymakam Fethi Savran, görevine başladı.

Hisarcık'ta Yeni Bor Yatakları Aranıyor

hisarcikta-yeni-bor-yataklari-araniyor Dünyanın en kaliteli bor yataklarına sahip olan Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürlüğü tarafından bor madeni sondajına devam ediliyor.

Simav'da Çöplük Yangını Kontrol Altına Alındı

simavda-copluk-yangini-kontrol-altina-alindi Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, kent çöplerinin boşaltıldığı katı atık toplama alanında bugün çıkan yangının, 5,5 saatlik bir uğraşının ardından kontrol altına alındığını

Tahinli Pidenin Ünü Simav'ı Aştı

tahinli-pidenin-unu-simavi-asti ürkiye'nin dört bir yanında vatandaşlar oruçlarını hurma, zeytin veya su ile açarken, Kütahya'nın Simav ilçesindeki vatandaşlar bu tercihlerini tahinli pideden yana kullanıyorlar.

Dilencinin Kısa Gün Kazancı Bin 853 TL'ye El Konuldu

dilencinin-kisa-gun-kazanci-bin-853-tlye-el-konuldu Kütahya'nın Simav Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Ramazan ayı ile birlikte artış gösteren dilencilere karşı operasyon başlattı.

Simav'ın Eski Ziraat Odası Başkanı Ağamak Vefat Etti

simavin-eski-ziraat-odasi-baskani-agamak-vefat-etti Kütahya'nın Simav eski Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Ağamak (87), vefat etti.

Ramazan Bayramı'nda Belediye Otobüsleri Ücretsiz

ramazan-bayraminda-belediye-otobusleri-ucretsiz Kütahya Simav Belediyesi, ailelerin bayram ziyaretlerini daha rahat bir şekilde yerine getirebilmeleri için önlemler aldı.

Altıntaş tepkili

altintas-tepkili Siyasi kavgalar ve yetersiz yöneticiler nedeniyle hak ettiği değeri bulamayan Altıntaş halkı kaybolan yılların hesabını soruyor.

Hava Ambulansı Hayat Kurtardı

hava-ambulansi-hayat-kurtardi Kütahya'nın Simav ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan otomobil sürücüsü, ambulans helikopter ile Afyonkarahisar'a sevk edildi.

Gediz'de Gece Çıkan Yangında 1 Ev Tamamen Yandı

gedizde-gece-cikan-yanginda-1-ev-tamamen-yandi Kütahya'nın Gediz ilçesinde, gece çıkan yangında 1 ev tamamen yandı.

Hisarcık'ta Lys Tercih Sonuçları Açıklandı

hisarcikta-lys-tercih-sonuclari-aciklandi Kütahya'nın Hisarcık İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçları açıklandı.

Simav'da Trafik Kazası, 4 Yaralı

simavda-trafik-kazasi-4-yarali Kütahya'nın Simav ilçesinde ticari araçla bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada can pazarı yaşandı.

Köylü Kadınlar Aile Bütçelerine Katkı Sağlıyor

koylu-kadinlar-aile-butcelerine-katki-sagliyor Tavşanlı'da çiftçiler ve köylü kadınlar, yaz aylarında büyük uğraşlarla yetiştirdikleri doğal meyve ve sebzeler ile hayvansal ürünleri ilçe merkezinde açtıkları tezgahlarda satarak aile bütçelerine

Emet'te Trafik Kazası: 3 Yaralı

emette-trafik-kazasi-3-yarali Kütahya'nın Emet ilçesinde, otomibil ile motorsikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Simav'da Korkutan Yangın

simavda-korkutan-yangin Kütahya'nın Simav ilçe merkezine 500 metre mesafedeki mesire yerinde son bir ayda iki kez çıkan yangın yürekleri ağızlara getirdi.

Tek Şerit Yolda Kaza

tek-serit-yolda-kaza Tavşanlı-Kütahya karayolunda başlatılan sıcak asfalt yol yapım çalışmaları kapsamında bir bölümü tamamlanan yolun diğer şeridinde ki çalışmalar hız kesmeden sürerken zaman zaman sürücülerin

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı