25 Nisan 2024 Perşembe

IPART uzmanı Altay’dan bilgilendirme

ipart-uzmani-altaydan-bilgilendirme TKDK ‘nın 11. Çağrısı için Halk Eğitim Kurslarının düzenlediği tıbbi ve aromatik bitki yetiştirme kursu Altıntaşlı çiftçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

500 öğrenciye yardım

500-ogrenciye-yardim Tunçbilek Belediyesi yardıma muhtaç 500 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.

Vali Yılmaz, Eti Bor'da

vali-yilmaz-eti-borda Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Eti Bor Tesisleri'nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

kentsel-donusum-bilgilendirme-toplantisi-yapildi Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin Kentsel Dönüşüm projesinin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Belediyeye Ait İlaçlama Aracından 10 Kişi Zehirlendi

belediyeye-ait-ilaclama-aracindan-10-kisi-zehirlendi Kütahya'nın Simav ilçesinde, belediyeye ait sinek ilaçlama aracından, birisi bebek, 5'i çocuk toplam 10 kişi zehirlendi.

Yaklaşan Yerel Seçimler

yaklasan-yerel-secimler Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Danışmanı Lütfi Kibiroğlu, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gelerek yerel seçim çalışmalarına destek verdi.

Kütahya'da 1800 Yıllık Eserler Bulundu

kutahyada-1800-yillik-eserler-bulundu Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti kazılarında bin 800 yıllık tarihi eserler gün ışığına çıkıyor.

'Toz Asfalt' İsyanı

toz-asfalt-isyani Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, 11 köyü bir birine bağlayan 32 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 2,5 yıldır asfaltlanmaması bölgede oturan vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Simav MHP'de Adaylık İstifası

simav-mhpde-adaylik-istifasi Kütahya'nın Simav MHP İlçe Başkanı İsmail Karaağaç, Simav Belediye Başkan aday adaylığı için partideki görevinden istifa etti.

Tavşanlı İmam Hatip Lisesi'nin Temeli Atıldı

tavsanli-imam-hatip-lisesinin-temeli-atildi Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ile AK Parti Kütahya Milletvekillerinin katıldığı törenle İmam Hatip Lisesi Pansiyonu'nun temeli atıldı.

Simav'ı Gökçe Salladı

simavi-gokce-salladi Kütahya'nın Simav İlçesinde Belediye tarafından düzenlenen Geleneksel Simav Panayırı etkinlikleri kapsamında açık havada sahne alan Gökçe, 7'den 70'e kendisini izleyen herkesi coşturdu.

Kaymakam Mehmet Alparslan'ın Köy Ziyaretleri

kaymakam-mehmet-alparslanin-koy-ziyaretleri Kütahya'nın Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan, ilçeye bağlı Murathanlar ve Yolçatı köylerinde devam eden içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Arı Sokmasından Hayatını Kaybetti

ari-sokmasindan-hayatini-kaybetti Kütahya'nın Gediz ilçesinde bir kişi arı sokması yüzünden hayatını kaybetti.

Tavşanlı'da festival haftası

tavsanlida-festival-haftasi Tavşanlı ilçesinde bu yıl 14. düzenlenen Leblebi ve Kömür Festivali başladı.

Tavşanlı'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 8 Yaralı

tavsanlida-trafik-kazasi-1-olu-8-yarali Tavşanlı'ya bağlı Elmalı köyü traktörün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Traktör kazası 1 ölü

traktor-kazasi-1-olu Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Elmalı köyü traktörün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Tavşanlı'da Köy Yolları Tamamlanıyor

tavsanlida-koy-yollari-tamamlaniyor AK Parti Tavşanlı İl Genel Meclis Üyeleri Bilal Kıyak, Ramazan Aydemir ve Ali Uysal tarafından yapılan ortak açıklamada, Tavşanlı köylerinde Özel İdarenin programında olan ve Tavşanlı Köylere Hizmet

Hisarcık'ta İlçe Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Düzenlendi

hisarcikta-ilce-hayat-boyu-ogrenme-toplantisi-duzenlendi Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci başkanlığında toplandı.katıldı.

Gediz Esnaf Kefalet Kredileri 125 Bin Liraya Yükseltildi

gediz-esnaf-kefalet-kredileri-125-bin-liraya-yukseltildi Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından esnaf ve sanatkara sağlanan kredi miktarı 125 bin liraya yükseltildi.

Gediz Esnaf Kefalet Kredileri 125 Bin Liraya Yükseltildi

gediz-esnaf-kefalet-kredileri-125-bin-liraya-yukseltildi Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından esnaf ve sanatkara sağlanan kredi miktarı 125 bin liraya yükseltildi.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı