25 Nisan 2024 Perşembe

Anadolu Gençlik Aralık Ayı İl Divan Toplantısını yaptı

-anadolu-genclik-aralik-ayi-il-divan-toplantisini-yapti Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kütahya Şubesi Aralık Ayı İl Divan toplantısı yapıldı.

Tavşanlı'da mobese devri...

tavsanlida-mobese-devri Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, kentte Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kurulması kapsamında yüklenici firma ve Tavşanlı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ekiplerinin, kameraların

Mevlana Tavşanlı'da anılacak

mevlana-tavsanlida-anilacak Tavşanlı Belediyesi tarafından organize edilen Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi anma programı, 22 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 19.00'da gerçekleştirilecek.

Ölüm virajları kalkıyor

olum-virajlari-kalkiyor Emet ilçesine bağlı İkibaşlı köyünde 2, Küreci köyünde ise 4 virajın kaldırılmasının karara bağlandığı bildirildi.

Pazarlar ilçesine Afet Koordinasyon Merkezi kurulacak

-pazarlar-ilcesine-afet-koordinasyon-merkezi-kurulacak Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Pazarlar'da Afet Koordinasyon Merkezi kurmak için İller Bankası yöneticileriyle görüşmelerini tamamladıklarını ve kredinin onaylandığını söyledi.

2012 yılına yakışmıyor

2012-yilina-yakismiyor Pazarlar ilçesine bağlı köy ve belde yolları adeta 'çamur deryası'nı andırıyor. Vatandaşlar yolların 2012 Türkiyesine yakışmadığını ifade ederek, yetkililerin yollarla ilgili biran evvel çalışma

Tavşanlı görücüye çıktı

tavsanli-gorucuye-cikti Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesisleri, 5-9 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda görücüye çıktı.

Pazarlar Belediyesi akaryakıt alacak

pazarlar-belediyesi-akaryakit-alacak Pazarlar Belediyesi 2013 yılından kullanmak üzere akaryakıt alım ihalesi yapılacağını bildirdi.

Naşa Beldesine süs havuzu

nasa-beldesine-sus-havuzu Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinin meydanına süs havuzu yapılıyor.

CHP'li başkandan Başbakana teşekkür

chpli-baskandan-basbakana-tesekkur Altıntaş Belediyesi Zafer Havalimanın açılışına katılan Başbakan Erdoğan'a hitaben astığı afiş dikkat çekti. CHP'li Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, Zafer Havalimanını Kütahya'ya ve bölgeye

Göbel Spor alanına kavuşuyor

gobel-spor-alanina-kavusuyor Son dönemlerde yapılan tanıtım faaliyetleri ile şehir dışından da misafirlerini karşılayan Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesisleri spor alanına kavuşuyor.

Aşureye davet...

asureye-davet Tavşanlı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan aşure günü 24 Kasım 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Zamsız Belediye

zamsiz-belediye 2013 yılı bütçesini görüşmek üzere toplanan Tavşanlı Belediye Meclisi 2013 yılı bütçesini 50 milyon TL olarak belirlerken su üçretlerinede zam yapılmamasını kararlaştırdı.

Tarihi köprüden düşen işçi yaralandı

tarihi-kopruden-dusen-isci-yaralandi Tavşanlı ilçesinde, restore ettiği tarihi köprüden aşağıya düşen işçi yaralandı.

Tavşanlı'da asfalt çalışmaları sürüyor

tavsanlida-asfalt-calismalari-suruyor Tavşanlı Belediyesi tarafından yürütülen altyapı, çevre düzenleme ve yol yapım çalışmalarının ardından yeni oluşturulan yol ve güzergahlarda asfalt çalışmaları devam ediyor.

Emet'te ücretsiz mezar

emette-ucretsiz-mezar Emet Belediyesi'nin 2013 yılı bütçe 7 milyon 900 bin TL olarak belirlenirken, mezar yeri ücreti de tamamen kaldırıldı.

Emet Belediye Başkanının, acı günü

emet-belediye-baskaninin-aci-gunu Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'nın kardeşi Süleyman Koca, yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle 54 yaşında vefat etti.

Emet çöpten enerji üretecek

emet-copten-enerji-uretecek Emet İlçesinde 2009 yılı sonunda yapımına başlanılan Katı atık bertaraf tesislerinin önümüzdeki yıl tamamlanacağı bildirildi.

Naşa'da "EVET" sevinci..

nasada-evet-sevinci Simav'a bağlı Naşa beldesi ile Hamzabey köyünün birleşmesi iiçin yapılan referandumda 145 evet oyu kullanılırken 9 hayır oyu kullanıldı. Naşa Belde Belediye Başkanı Kadir Bütüner, çıkan sonuçtan

Tavşanlıda Kurban temizliği

tavsanlida-kurban-temizligi Tavşanlı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Bayram sonrası temizlik seferberliği başlattı.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı