25 Nisan 2024 Perşembe

Pazarlar Belediyesi'nden 810 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesindeki 810 ilk, orta ve lise öğrencilerine Belediye Başkanlığı tarafından eğitime katkı çerçevesinde kırtasiye yardımında bulunulduğu bildirildi.

pazarlar-belediyesinden-810-ogrenciye-kirtasiye-yardimi
 Pazarlar İlkokulu'nda 170, Pazarlar Ortaokulu'nda 204, Yakuplar İlkokulu'nda 30, Anadolu Öğretmen Lisesi'nde 236, Çok Programlı Lisesi'nde 170 öğrenci olmak üzere toplam 810 öğrenciye kalem, boya kalemleri, defter, silgi ve kalemtıraştan oluşan eğitim seti dağıtıldı.
Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, belediye olarak 9 yıldır eğitim kurumlarında zengin fakir ayrımı gözetmeksizin tüm öğrencilere kırtasiye yardımlarının yaptıklarını belirtti. 2013-2014 eğitim öğretim yılının başında ilçede eğitim gören toplam 810 öğrenciye defter, kalem, silgi gibi malzemelerin bulunduğu kırtasiye yardımının yapıldığını söyleyen Başkan Torun, "Her şey eğitim için, eğitim her şey için sloganı ile 9 yıl önce başladığımız eğitim yardımlarına devam ediyoruz. Bu yıl da ilçemizde 810 öğrencimize kırtasiye yardımlarını ulaştırdık. Bu yardımlar zengin fakir ayrımı gözetmeksizin tüm öğrencilerimize ulaşmaktadır. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar devamlı eğitime destek konusunda okullarımızın yanında yer aldık. İmkanlarımız çerçevesinde eğitime destek verdik. Gençler bizim geleceğimizdir. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırım demektir" dedi.

Haber okunma sayısı: 1152
Haber eklenme tarihi : 23.09.2013 15:36



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı