25 Nisan 2024 Perşembe

OKULLAR CADDESİ MODERNLEŞİYOR

Emet’te okullaşmanın yoğun olarak yaşandığı ve bu sebeple okullar caddesi olarak bilinen mevkide sinyalizasyon, bölünmüş yol,üst geçit çalışmalarının ardından şimdide yaya kaldırımları yapımlarına başlandı.

okullar-caddesi-modernlesiyor
 İlçe karayolları ekiplerince Anaokulu caddesinden İHL ye uzanan caddede çalışmalar başlanırken bu amaçla  yol kenarlarındaki kaldırımlar kaldırılıp, alt yapı için kazım işlemleri gerçekleştiriliyor.

Belediye başkanı Mustafa KOCA proje kapsamında okullar caddesinde yolun 12 metreye inerek, yaya kaldırımların 5 ‘er metre genişliğinde olacağını belirtti. KOCA Karayolları bölge müdürlüğü nezdinde yapılan çalışmalar sonucunda projenin hayat geçirildiğini ifade ederek;” Yaya kaldırımlarımız 5 metre genişliğinde olacak. Bu caddemizde yapacağımız aydınlatma ve bank monteleri gibi çalışmalar ile projeyi tamamlayacağız. Projemizin tamamlanmasıyla ilçe halkımızın rahatlıkla gezip dinlenebileceği modern bir caddeye kavuşacağız” dedi.


Haber okunma sayısı: 1203
Haber eklenme tarihi : 28.08.2012 16:19



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı