28 Mart 2024 Perşembe

MUSTAFA GÜLER, BAŞKANLIK ŞAN ŞÖHRET MAKAMI DEĞİL

30 Mart Yerel Seçimleri’nde seçmenin yüzde 54.3’nün teveccühünü alarak tekrara belediye başkanlığına seçilen Mustafa Güler Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslendi.

mustafa-guler-baskanlik-san-sohret-makami-degil
 30 Mart Yerel Seçimleri'nde seçmenin yüzde 54.3'nün teveccühünü alarak tekrara belediye başkanlığına seçilen Mustafa Güler Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslendi. İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak Tavşanlılıların karşısına çıkan Güler"Bu seçimin kaybedenleri bellidir. Burası şan, şöhret makamı değil, hizmet için vesiledir" diyerek Tavşanlılara teşekkür etti.
Seçimler sonrasında mazbatasını alarak Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Demir ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanına gelen Mustafa Güler, burada önemli tespitlerde ve açıklamalarda bulundu. Duaların edilip kurbanların kesildiği programda ilk konuşmayı İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Demir yaptı. Mehmet Demir, kazanılan zaferde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakan, milletvekili, belediye meclis üyesi, il genel meclisi üyesi ve eski teşkilat başkanları başta olmak üzere gençlik kolları ile kadın kollarının büyük emeklerinin olduğunu söyleyerek Ak Parti'ye gönül veren herkese teşekkür etti. Demir"30 Mart'ta sandığa giderek oyunu kullanan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizlerin, hepimizin yar ve yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise kendisine oy veren vermeyen herkesin karşısında saygı ile eğilerek selam verdiğini ifade ederek bu saatten sonra Tavşanlı'da yaşayan 68 bin kişinin başkanı olduğunu belirtti. Mustafa Güler, konuşmasının ilk bölümünde genel siyasi tabloya ilişkin tespitlerde bulunarak 30 Mart'ta kaybedenin İsrail, Amerika ve İngiliz istihbarat örgütleriyle Türkiye'de operasyon yapmak isteyen ABD büyükelçisi Ricciardone olduğunu kaydetti. Güler"Bugün 68 bin kişinin belediye başkanı olduğumuzu söyleyerek konuşmama başlayacağım. Bu seçimlerde kaybeden MOSAD, CIA ve MI6. Kaybeden mikrop İsrail. Bu ülkede operasyon yapmaya çalışan ABD büyükelçisidir. Yalıda oturan baronlardır. Ulusal basının yalakalarıdır. Önümüzde ki 100 yıllık süreçte bizi engellemeye çalışanlara karşı mücadele verdik. Kazanan Allah'a sığınan dualardır. Bu topraklar bizim diyen ve alnını secdeden kaldırmayan, dua eden halk kazandı" dedi.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler seçim sonuçlarının yerel siyasete yansımasını da değerlendirerek üstü kapalı olarak TTSO Başkanı Davut Efe'ye yüklendi. İntikam duygusuyla hareket edilerek, kazanmak adına her türlü oyunun kendisine yöneltildiğini, kendisinin aday gösterilmemesi karşılığında aday çıkartmamayı bile düşünen bir siyasi anlayışla yarıştıklarını dile getiren Güler"Zengin, fakir ayrımı yapmadan yönetilmeyeceğiz, yöneteceğiz diyerek yola çıktık. Benim hakkımı korusun diyerek yetki veriyorsunuz. 30 Mart Tavşanlı'da bir tarihtir. Bu tarihte Tavşanlı'da paranın gücü değil, halkın gücü egemen olmuştur. Mustafa Güler'i aday göstermeyin, biz gerekirse aday çıkartmayacağız diyen zihniyetin mağlubiyetine şahit olduk. Tavşanlı'da intikam üzerine kurulu bir zihniyeti halkımız kabul etmemiştir. Siyasi partilerimizin adayları bizim için değerlidir. İftira atmadık, kampanya düzenlemedik. Burası bir makam değil, hizmet edilecek bir koltuk. Orada şan yok, şöhret yok. Ancak o odayı işgal etmek adına yapılan iftiraları şiddetle kınıyorum. Kapı kapı dolaşılarak dağıtılan kitapçıklarda yazılanlara önce siz inanacaksınız, ardından da inandıracaksınız. Bu iftiralara halkımız itibar etmedi" diye konuştu.
Mustafa Güler, siyasi tespitlerinden sonra MESS ve Su Projesi konularına da değinerek 18 Ocak 2013 tarihinde MESS konusunun bir daha açılmamak üzere kapandığını, bu konuda da kararlı olacaklarını kaydetti. Tavşanlı'da içilen suyun temiz olduğunu belirten Güler, Bakan Veysel Eroğlu'nun müjdesini hatırlatarak Tavşanlı içme suyunun kaynağından alınacağını, bu sayede belediye kasasında 36 milyon TL'nin kalacağını ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesilerek vatandaşlara pilav dağıtıldı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Meydan'da ki herkesle teker teker tokalaşarak tebrikleri kabul etti.

Haber okunma sayısı: 2577
Haber eklenme tarihi : 05.04.2014 04:08



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı